ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ: Ενδιαφέρον για τον Ούκρα της Πόρτο

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 09:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΠΑΟ: Ενδιαφέρον για τον Ούκρα της Πόρτο
Facebook Twitter Whatsapp
Το να μιλάμε για μεταγραφικά ζητήματα στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε και αν θα μπουν χρήματα στα ταμεία και ποια θα είναι η νέα διοίκηση είναι λίγο αστείο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως όλα έχουν παγώσει, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχίζει κανονικά στον πάγκο των πράσινων και όπως φαίνεται πάει να βγάλει μόνος του το μεταγραφικό φίδι από την τρύπα. 
Το να μιλάμε για μεταγραφικά ζητήματα στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε και αν θα μπουν χρήματα στα ταμεία και ποια θα είναι η νέα διοίκηση είναι λίγο αστείο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως όλα έχουν παγώσει, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχίζει κανονικά στον πάγκο των πράσινων και όπως φαίνεται πάει να βγάλει μόνος του το μεταγραφικό φίδι από την τρύπα.  Αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες από την Πορτογαλία ο 65χρονος τεχνικός έχει αρχίσει επαφές με την Πόρτο, με σκοπό να δει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν στους πράσινους με τη μορφή δανεισμού.

Ένας από αυτούς είναι και ο 23χρονος επιθετικός Ούκρα, το όνομα του οποίου φυσικά δεν είναι καινούργιο, αφού τον ακούσαμε και τον Γενάρη που μας πέρασε όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι συνθήκες όμως φαίνεται πως... ωρίμασαν, μιας και ο Πορτογάλος φορ έπαιξε ελάχιστα φέτος στην Μπράγκα, όπου ήταν δανεικός, οπότε η Πόρτο ψάχνει να βρει νέα ομάδα για να τον δώσει.

ΠΗΓΗ: sport24.gr