ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ήθελε Ολυμπιακό ο Κοστάνσο»

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 09:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Ήθελε Ολυμπιακό ο Κοστάνσο»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αυτό το επιβεβαιώνει -πέρα από τον ίδιο- και ο μάνατζερ του, Χόρχε Σιτερσπίλερ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday".
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήθελε πολύ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αυτό το επιβεβαιώνει -πέρα από τον ίδιο- και ο μάνατζερ του, Χόρχε Σιτερσπίλερ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday". "Ο Φράνκο είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί έγινε αυτό που ήθελε. Όλα έχουν ολοκληρωθεί και θα έρθει αύριο (σ.σ.: σήμερα) για να υπογράψει.

Ο Φράνκο προτιμούσε τον Ολυμπιακό από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του έκανε πρόταση. Τους λόγους θα τους εξηγήσει ο ίδιος" είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά ο Κοστάνσο είχε... προλάβει τις εξελίξεις εκφράζοντας την χαρά του που ήρθε στον πρωταθλητή Ελλάδος μέσα από το twitter του λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι "έκλεισε" στην ομάδα του Πειραιά.

Σήμερα στις 13:25 ο παίκτης θα αφιχθεί στο "Ελ. Βενιζέλος" και κατόπιν θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: woop.gr