ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφωνία του Αστέρα με την Αταλάντα για τον Φορτούνη

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2011, 20:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συμφωνία του Αστέρα με την Αταλάντα για τον Φορτούνη
Facebook Twitter Whatsapp
Αργά το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε συνάντηση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης με εκπροσώπους της Αταλάντα οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να αποκτήσουν τον Κώστα Φορτούνη.
Αργά το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε συνάντηση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης με εκπροσώπους της Αταλάντα οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για να αποκτήσουν τον Κώστα Φορτούνη. Οι Αρκάδες συμφώνησαν σε όλα όσα με τον ιταλικό σύλλογο και αυτό που απομένει πλέον είναι το «ναι» του παίκτη, ο οποίος προς το παρόν φαίνεται να... κλωτσάει.

Η Αταλάντα κατέθεσε μία εξαιρετική πρόταση -καμία σχέση με αυτή του Ολυμπιακού- προσφέροντας στον Αστέρα ένα ποσό μεγαλύτερο των 600.000 ευρώ συν ένα ποσοστό της τάξεως του 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Όπως ήταν φυσιολογικό οι άνθρωποι του Αστέρα απάντησαν θετικά σε αυτή την πρόταση και πλέον η "μπάλα" πέρασε στα πόδια του Φορτούνη και των εκπροσώπων του. Οι πρωταθλητές της Serie B είναι αποφασισμένοι να ντύσουν στα "νερατζούρι" τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, κάτι που σημαίνει ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να κάμψουν τις όποιες αντιρρήσεις υπάρχουν από την πλευρά του Τρικαλινού.

Το συμβόλαιο που πρότεινε η Αταλάντα στον Κύπριο μάνατζερ του Φορτούνη είναι για τέσσερα χρόνια.

πηγή: Contra.gr