ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιμένουν για Λάτσιο και Σισέ οι Ιταλοί

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2011, 13:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επιμένουν για Λάτσιο και Σισέ οι Ιταλοί
Facebook Twitter Whatsapp
Η "Corriere dello Sport" συνεχίζει να γράφει για το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Σισέ τονίζοντας πως ο Γάλλος επιθετικός είναι ακόμα στην πρώτη θέση της λίστας του ιταλικού συλλόγου.
Η "Corriere dello Sport" συνεχίζει να γράφει για το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Σισέ τονίζοντας πως ο Γάλλος επιθετικός είναι ακόμα στην πρώτη θέση της λίστας του ιταλικού συλλόγου.
Μάλιστα το ρεπορτάζ επικαλείται πηγές από την Ελλάδα και παρουσιάζει το πάρτι που φέρεται πως θα κάνει ο Σισέ ως προάγγελο αποχώρησης: "Ο Σισέ αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να προσγειωθεί στην Ιταλία όπου τον περιμένει η Λάτσιο. Ο Γάλλος επιθετικός σχεδιάζει ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι στην Αθήνα για να πει αντίο στους οπαδούς και φίλους του. Πολλοί τραγουδιστές ραπ έχουν προσκληθεί, ενώ και ο ίδιος ο Σισέ θα τραγουδήσει μερικά τραγούδια.

«Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα φιξαριστεί, αλλά το πάρτι θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Ο Σισέ είναι στον Παναθηναϊκό είδωλο, καθώς με τα γκολ του και τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τους φιλάθλους».

«Παρότι είναι το μεγάλο αστέρι του συλλόγου τα δύο τελευταία χρόνια και έχει δεχτεί πολλές προσφορές έχει ως κίνητρο να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο. Τον θέλουν στην Γαλλία και την Αγγλία και σύμφωνα με ελληνικές πηγές η Γιουβέντους δεν είναι στη λίστα του».

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει και το ρόλο που θα παίξει ο πρόεδρος της Λάτσιο στη μεταγραφή: "Ο Λοτίτο ελπίζει να τα καταφέρει και να τον αποκτήσει, όπως έκανε με τον Κλόζε. Δεν είναι έκπληξη στην Αθήνα πως ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί με ενδιαφέρον την πρόταση της Λάτσιο που κυμαίνεται από 5-6 εκατομμύρια ευρώ. Ο ελληνικός σύλλογος είναι σε οικονομική κρίση και πρέπει να πουλήσει".

Επιπρόσθετα το δημοσίευμα αναφέρει και δηλώσεις του μάνατζερ του Σισέ: "Ο Σισέ περιμένει τη Λάτσιο. Ο μάνατζερ του που ονομάζετα Φιλίπ Πιόλα, έχει ήδη επαφή με τον σύλλογο. Του ζητήσαμε να μιλήσει για το θέμα, αλλά δεν ήθελε να προβεί σε δηλώσεις, λέγοντας: "Δεν μπορώ να μιλήσω, θα μιλήσω όταν έρθουμε εκεί".

πηγή: contra.gr