ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λέτο: Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2011, 17:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λέτο: Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό
Facebook Twitter Whatsapp
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε συνέντευξη στην εφημερίδα Ole της Αργεντινής.
Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε συνέντευξη στην εφημερίδα Ole της Αργεντινής.

Ο αριστερός εξτρέμ των «πρασίνων» σε ερώτηση που του έγινε για τις φήμες σχετικά με μεταγραφή του σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το ελληνικό, τόνισε πως έχει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», δείχνοντας πως θέλει να παραμείνει στο σύλλογο.

«Έχω συμβόλαιο τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Πρώτα από όλα θα ήθελα να τα πάω ακόμη καλύτερα και να μπορέσω να παίξω στην εθνική ομάδα, κάτι που βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό μου. Το σκέπτομαι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στη θέση μου», σημείωσε.

Σχετικά με τις εντυπώσεις του για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, είπε: «Αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι. Ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος σε καλό επίπεδο και αισθάνομαι χαρούμενος. Ύστερα από τρία χρόνια που βρίσκομαι στη χώρα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, νιώθω θαυμάσια και αρκετά ωραία εδώ. Οι οπαδοί με αγαπούν πολύ και θα παλέψω ακόμη πιο πολύ γι' αυτούς».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση της χώρας, παρομοιάζοντάς την με εκείνη της Αργεντινής το 2001.

«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με έχει επηρεάσει, αλλά η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ άσχημη, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Υπάρχουν περισσότερες από μία διαδηλώσεις την ημέρα και επεισόδια. Η ανεργία είναι υψηλή. Όπως και στην Αργεντινή το 2001».

πηγή: Naftemporiki