ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Νέος Κόκκαλης ο Μαρινάκης!»

Δημοσίευση 12 Ιουνίου 2011, 18:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Νέος Κόκκαλης ο Μαρινάκης!»
Facebook Twitter Whatsapp
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποθέωσε με δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης, υποστηρίζοντας πως ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών είναι άξιος συνεχιστής του Σωκράτη Κόκκαλη!
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποθέωσε με δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης, υποστηρίζοντας πως ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών είναι άξιος συνεχιστής του Σωκράτη Κόκκαλη! Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης στο ΟΠΑΠ TV:


Για τους Μαρινάκη και Κόκκαλη:
«Για μένα ο Μαρινάκης είναι η συνέχεια του Κόκκαλη για τον Ολυμπιακό. Βρισκόταν κοντά σε όλους μας, ένας νέος άνθρωπος με ορμή και ενθουσιασμό. Ερχόταν πάντα στα εκτός έδρας. Το ίδιο έκανε και ο κύριος Κόκκαλης στην αρχή».

Για τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού: «Έχουν πολύ ταλέντο ο Φετφατζίδης και ο Μήτρογλου. Σωστά πράττει ο Βαλβέρδε και τον χειρίζεται έτσι ώστε να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Προσπαθεί να μην τον κάψει, διότι στην Ελλάδα μάς αρέσει πολύ γρήγορα να τους ανεβάζουμε όλους και στο τέλος τούς καίμε. Ο Κώστας δικαιούται δεύτερη ευκαιρία. Έδειξε στον Πανιώνιο ότι αξίζει. Αν κατανοήσει ότι στον Ολυμπιακό χρειάζονται κι άλλα πράγματα θα τα καταφέρει».

Για τον Βαλβέρδε: «Η φιλοσοφία του Βαλβέρδε και του Ολυμπιακού ταιριάζουν. Του αρέσει πολύ η επίθεση που είναι και λίγο ρίσκο. Με τον Βαλβέρδε, χαίρεσαι το παιχνίδι ακόμα και στην προπόνηση. Δεν είναι βαρετή η δουλειά μαζί του. Αν και οι άλλες ομάδες προσπαθούσαν να μπουν στον ρυθμό του Ολυμπιακού θα βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, θα παρακολουθούσαμε πιο ωραίους αγώνες».Πηγή: gazzetta