ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τελεσίγραφο» στον Γκούλιτ

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 07:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Τελεσίγραφο» στον Γκούλιτ
Facebook Twitter Whatsapp
Εχουν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από τότε που το Γκρόζνι υποδεχόταν με τιμές... ήρωα τον Ρούουντ Γκούλιτ, όταν ο τελευταίος κατέφθανε στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τοπικής Τέρεκ.
Εχουν περάσει μόλις τέσσερις μήνες από τότε που το Γκρόζνι υποδεχόταν με τιμές... ήρωα τον Ρούουντ Γκούλιτ, όταν ο τελευταίος κατέφθανε στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τοπικής Τέρεκ. Οι ημέρες των... βαϊων όμως φαίνεται πως τελείωσαν πολύ σύντομα για τον παλαίμαχο Ολλανδό σουπερστάρ των γηπέδων και νυν προπονητή, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδό του από την ομάδα.

Μετά από 12 αγωνιστικές στο ρωσικό πρωτάθλημα, η Τέρεκ Γκρόζνι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, 14η μεταξύ 16 ομάδων με συγκομιδή δώδεκα βαθμών. Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου και ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, έθεσε «τελεσίγραφο» στον Γκούλιτ: νίκη στην έδρα της (ισόβαθμης) Αμκαρ Περμ την επόμενη αγωνιστική ή απόλυση. Υπενθύμισε δε με νόημα ότι, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Ολλανδός είχε υποσχεθεί να την οδηγήσει σε έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.Πηγή: woop.gr