ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρονάλντο είπε όχι σε... μεροκάματο 65.000 ευρώ!

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 13:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Ρονάλντο είπε όχι σε... μεροκάματο 65.000 ευρώ!
Facebook Twitter Whatsapp
Οι φήμες που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στην ...ημερήσια διάταξη του αγγλικού Τύπου και αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ανεπανάληπτο ποσό για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται πως δεν «συγκινούν» τον Πορτογάλο άσο.
Οι φήμες που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στην ...ημερήσια διάταξη του αγγλικού Τύπου και αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ανεπανάληπτο ποσό για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, φαίνεται πως δεν «συγκινούν» τον Πορτογάλο άσο. Τα 170 εκατομμύρια ευρώ που οι σεϊχηδες της Σίτι φέρονται να προτείνουν στην διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, συνοδεύονται από ετήσιες αποδοχές ύψους 23,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον διάσημο επιθετικό, ο οποίος όμως δηλώνει ότι δεν παίζει για τα χρήματα...

«Δεν με βλέπω να φεύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι ευτυχισμένος εδώ», είπε ο χαρισματικός άσος στην «Marca» και πρόσθεσε: «Εάν έπαιζα ποδόσφαιρο για τα χρήματα, θα είχα στον λογαριασμό μου τα διπλάσια απ΄αυτά που έχω. Εάν ο πρόεδρος με φωνάξει και μου ζητήσει να υπογράψω γα δέκα χρόνια θα το κάνω αμέσως».

Πάντως όπως και να το κάνουμε, δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε ένα τέτοιο ποσό που αντιστοιχεί σε... μόλις 65.000 ευρώ την ημέρα!