ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι: Ποτέ δεν είπα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της ιστορίας

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 15:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μέσι: Ποτέ δεν είπα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της ιστορίας
Facebook Twitter Whatsapp
Σε συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό «Il Mattino», ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του να φορά άλλη φανέλα εκτός από αυτήν της Μπαρτσελόνα και αρνείται πως είπε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό «Il Mattino», ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του να φορά άλλη φανέλα εκτός από αυτήν της Μπαρτσελόνα και αρνείται πως είπε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: «Ποτέ δεν είπα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, γιατί έχουν υπάρξει τρομερές ομάδες σε διαφορετικές περιόδους του ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω πως αξίζουμε να μας θυμούνται για τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Ο Μέσι μίλησε και για την προσωπική φιλοσοφία του, λέγοντας: «Πιστεύω στην δουλειά και προσπαθώ να είμαι ήρεμος και στις καλές στιγμές και στις άσχημες. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για την επιτυχία της Μπαρτσελόνα, υπάρχει μόνο εμπιστοσύνη μέσα στην ομάδα και πολλή δουλειά».

Σχετικά με την εθνική Αργεντινής ο Μέσι είπε: «Θέλουμε να σβήσουμε τις κακές μνήμες από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και να κατακτήσουμε το Κόπα Αμέρικα, γιατί θα ήταν φανταστικό για τους φιλάθλους μας».