ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανταλλαγή Σισέ-Μπάρος;

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2011, 07:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανταλλαγή Σισέ-Μπάρος;
Facebook Twitter Whatsapp
Οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς συνεχίζουν να αναφέρουν το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον παίκτη.
Οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς συνεχίζουν να αναφέρουν το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον παίκτη. Τα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα «έπαιρναν και έδιναν» για τον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτή την φορά ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα στοιχείο το οποίο θεωρούν πως μπορεί να δελεάσει το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από την Τουρκία, η «Γαλατά» είναι έτοιμη να δώσει τα δικαιώματα του Μίλαν Μπάρος και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, ώστε να κάνει δικό της τον Σισέ.

Μάλιστα, ενίσχυσαν αυτή την άποψη με την παρουσία του Τσέχου επιθετικού στη χώρα μας, όπου κάνει τις διακοπές του στην Κω.

Υποστηρίζουν, επίσης πως ο παίκτης θα βρεθεί στην Αθήνα για να συζητήσει με τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του συλλόγου, Δημήτρη Γόντικα.

Άλλωστε, θεωρούν πως η απόκτηση του Γιόχαν Ελμάντερ και η επικείμενη του Σισέ, βγάζουν εκτός ρόστερ τον Μπάρος, τον οποίο θέλουν να χρησιμοποιήσουν για ανταλλαγή.Πηγή: woop.gr