ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει να παραμείνει «κιτρινόμαυρος» ο Μανωλάς

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2011, 11:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θέλει να παραμείνει «κιτρινόμαυρος» ο Μανωλάς
Facebook Twitter Whatsapp
Την αποθέωση-έκπληξη γνώρισε ο Κώστας Μανωλάς στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο από τον σύνδεσμο φιλάθλων του νησιού και σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, αλλά να συνεχίσει με τον δικέφαλο στο στήθος.
Την αποθέωση-έκπληξη γνώρισε ο Κώστας Μανωλάς στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο από τον σύνδεσμο φιλάθλων του νησιού και σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ, αλλά να συνεχίσει με τον δικέφαλο στο στήθος. Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ βρίσκεται αυτές της μέρες στη Νάξο (νησί από όπου κατάγεται) για να περάσει τις διακοπές του προκειμένου να επιστρέψει τον Ιούλιο στις υποχρεώσεις της ομάδας για τη νέα περίοδο.

Στο διάστημα αυτό όμως έχει δημιουργηθεί και ένα σήριαλ σχετικά με την παραμονή ή όχι του Κώστα Μανωλά στην ΑΕΚ. Η ΠΑΕ έκανε μια προσφορά την οποία ο παίκτης αρνήθηκε και στη συνέχεια έκανε αντιπροσφορά στην κιτρινόμαυρη διοίκηση.

"Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ"

Ο 20χρονος αμυντικός του δικεφάλου περιμένει την απάντηση της ΠΑΕ στην πρόταση του και παράλληλα βρίσκεται στο στόχαστρο δημοσιευμάτων σχετικά με το μέλλον του. Ο ίδιος όμως, μιλώντας στο naxos365.gr έστειλε τη δική του απάντηση σε όλα όσα γράφονται και ακούγονται, πετώντας το μπαλάκι στην διοίκηση της ΑΕΚ.

"Δεν χρειάζεται να δηλώσω ότι είμαι ΑΕΚτζής, αυτό τουλάχιστον εσείς το γνωρίζετε καλύτερα απ' τον καθένα. Έχω παρεξηγηθεί από πολύ κόσμο της ΑΕΚ-και λόγω της οικονομικής κρίσης-αλλά κυρίως γιατί έχει γραφεί εσφαλμένα ότι ζητάω 500.000 ευρώ το χρόνο ! Ποτέ δεν ζήτησα τέτοια χρήματα.

Κάναμε στην ΑΕΚ μια ρεαλιστική και λογική πρόταση για την οποία περιμένω μια απάντηση. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ αν θα παραμείνω για τα επόμενα χρόνια ή όχι. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω στην ΑΕΚ και όχι να πουληθώ!", δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς.

Πάντως η πρόταση του παίκτη προς την διοίκηση, είναι στις 400.000 ευρώ και όχι στις 500.000 που μπορεί κάποιοι να έχουν γράψει εσφαλμένα. Κλειστό τριετές, χωρίς μπόνους, με μεγάλη ρήτρα για ελληνική ομάδα και μικρή για ομάδα του εξωτερικού.

Πηγή: www.sport24.gr