ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκοβού: «Δε μετάνιωσα που πήγα στην Ελλάδα»

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2011, 15:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γκοβού: «Δε μετάνιωσα που πήγα στην Ελλάδα»
Facebook Twitter Whatsapp
Κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος με την επιλογή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού, μιλώντας στην «Equipe».
Κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος με την επιλογή του να αγωνιστεί στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού, μιλώντας στην «Equipe». Ο 32χρονος μέσος είπε, επίσης, πως είχε επαφές και με άλλη ομάδα -πλην της Εβιάν- χωρίς όμως να την κατονομάσει.

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα φέρει αντίρρηση για την αποχώρησή μου. Δεν μετανιώνω καθόλου με την επιλογή που έκανα, να πάω στην Ελλάδα, όπου έμαθα πολλά. Είδα πως είναι και αλλού», δήλωσε αρχικά ο Σίντνεϊ Γκοβού.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Εβιάν, αρχικά ξεκαθάρισε πως το θέμα δεν είναι το οικονομικό, ενώ συμπλήρωσε: «Θα μελετήσω την πρόταση που έχω, αλλά και τι σχέδια έχουν εκείνοι για μένα».

Ο Γκοβού είχε μία σύντομη συνάντηση με τον Φρανκ Ριμπούντ, ιδιοκτήτη της Ντανόν (σ.σ. εταιρίας γαλακτοκομικών προϊόντων) και επίτιμο πρόεδρο των νεοφώτιστων: «Στα 32 μου δεν μπορώ να συγκρίνω αυτά που κέρδισα με τον Παναθηναϊκό, με αυτά που κέρδισα από τη Λιόν». Επίσης ο Γάλλος μέσος είχε πρόταση από μεγάλη ομάδα, την οποία απέφυγε να κατονομάσει, ενώ ανέφερε ότι πάντα θα ήθελε να αγωνιστεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, η περίπτωσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: www.sport-fm.gr