ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά στην ΑΕΚ Κάλα και Χοσέ Κάρλος

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2011, 16:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κοντά στην ΑΕΚ Κάλα και Χοσέ Κάρλος
Facebook Twitter Whatsapp
Όταν το γράφει η «Diario de Sevilla» έχει τη σημασία του. Η ισπανική εφημερίδα παρουσιάζει ως σχεδόν βέβαιη την απόκτηση των Κάλα και Χοσέ Κάρλος από την ΑΕΚ, τον πρώτο σίγουρα ως δανεικό και τον δεύτερο ίσως και με κανονική μεταγραφή.
Όταν το γράφει η «Diario de Sevilla» έχει τη σημασία του. Η ισπανική εφημερίδα παρουσιάζει ως σχεδόν βέβαιη την απόκτηση των Κάλα και Χοσέ Κάρλος από την ΑΕΚ, τον πρώτο σίγουρα ως δανεικό και τον δεύτερο ίσως και με κανονική μεταγραφή. Η προσπάθεια του Μανόλο Χιμένεθ να ενισχύσει το κιτρινόμαυρο ρόστερ με ποδοσφαιριστές που ο ίδιος πιστεύει ότι θα κάνουν τη διαφορά για την ΑΕΚ φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζεται στην Ισπανία από δημοσιογράφους που έχουν ιδιαίτερη προσωπική σχέση με τον Χιμένεθ και έχουν αποσπάσει τις πληροφορίες τους.

Ένας εξ αυτών, ο J. A. Solís, γράφει στην ηλεκτρονική σελίδα της εν λόγω εφημερίδας ότι "ο Κάλα και ο Κάρλος θα τεθούν πάλι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ως στόχο να πάρει μαζί του τους δύο παίκτες στη δεύτερη σεζόν του στην ΑΕΚ και να υπερασπιστεί την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Πηγή: sport24.gr