ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σκέφτεται για Λάτσιο ο Σισέ

Δημοσίευση 16 Ιουνίου 2011, 14:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Το σκέφτεται για Λάτσιο ο Σισέ
Facebook Twitter Whatsapp
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Λάτσιο φέρεται να είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας ρώτησε φίλο του για την ομάδα της Ρώμης.
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Λάτσιο φέρεται να είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας ρώτησε φίλο του για την ομάδα της Ρώμης. «Ο Τζιμπρίλ Σισέ το σκέφτεται για τη Λάτσιο και για τον λόγο αυτό αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες. Πριν, λοιπόν, πάρει την απόφασή του προσπαθεί να μάθει πράγματα για το περιβάλλον της ομάδας. Μάλιστα, ο Σισέ ζήτησε πληροφορίες από έναν φίλο του, τον Ουσμάν Νταμπό, πρώην μέσο της Λάτσιο», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» .

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για άλλους συλλόγους, τους οποίους εξετάζει ο Γάλλος άσος. «Η αποχώρησή του από την Ελλάδα έχει ήδη αποφασιστεί, καθώς ετοιμάζει και πάρτι για τους φίλους στη χώρα. Πάντως ο Σισέ δεν εξετάζει μόνο τη μεταγραφή του στη Λάτσιο αλλά και την Έβερτον, Γαλατάσαραϊ και Λος Άντζελες Γκάλαξι».

Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι όπως πληροφορήθηκαν από τον εκπρόσωπό του, ο Σισέ δεν ήθελε να φορέσει τη φανέλα της Λάτσιο. Ωστόσο, αυτό μάλλον έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο η Λάτσιο θα κάνει επίσημη κίνηση για τον άσο του Παναθηναϊκού, προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.


Πηγή: gazetta.gr