ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: «Αναβαθμίζεται» ο Γιάννης Σαμαράς

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 00:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Παναθηναϊκός: «Αναβαθμίζεται» ο Γιάννης Σαμαράς
Facebook Twitter Whatsapp
Η αναβάθμιση του Γιάννη Σαμαρά στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ήταν το αντικείμενο της συζήτησης του νυν υπεύθυνου των ακαδημιών του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γόντικα. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα σε άριστο κλίμα, με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της εταιρείας να προτείνει επίσημα στον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας να γίνει ο άμεσος συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα σε θέματα μεταγραφών και αποδυτηρίων.
Η αναβάθμιση του Γιάννη Σαμαρά στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ήταν το αντικείμενο της συζήτησης του νυν υπεύθυνου των ακαδημιών του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γόντικα. Οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα σε άριστο κλίμα, με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της εταιρείας να προτείνει επίσημα στον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας να γίνει ο άμεσος συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα σε θέματα μεταγραφών και αποδυτηρίων. Ο Γιάννης Σαμαράς εξήγησε στον παράγοντα του "τριφυλλιού" ότι επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει το έργο του στις ακαδημίες, ωστόσο, εξέφρασε αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο πόστο που του προτάθηκε. Επίσημη ανακοίνωση δεν εκδόθηκε, παρ΄ όλα αυτά η συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τον Γιάννη Σαμαρά, όμως, να εκτελεί χρέη συμβούλου της διοίκησης.

Στο μεταξύ, ο ιταλικός Τύπος εξακολουθεί να αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς και γι αυτό του Παναθηναϊκού για τον Χοσέ Ερνέστο Σόσα της Νάπολι. Η ιταλική ομάδα, μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα των γειτόνων μας, δεν θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αρκεί να πάρει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.