ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Γαλατά Σαράι επιβεβαιώνει την πρόταση-βόμβα για τους «3» της Ατλέτικο

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 16:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Γαλατά Σαράι επιβεβαιώνει την πρόταση-βόμβα για τους «3» της Ατλέτικο
Facebook Twitter Whatsapp
Τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που την ήθελαν να έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον Ντιέγκο Φορλάν, επιβεβαίωσε η διοίκηση της Γαλατασαράι.
Τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που την ήθελαν να έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον Ντιέγκο Φορλάν, επιβεβαίωσε η διοίκηση της Γαλατασαράι. Μάλιστα η πρόταση προς την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τρία σκέλη, αφού εκτός από τον 32χρονο Ουρουγουανό φορ, ο τουρκικός σύλλογος επιθυμεί τη μεταγραφή και των Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, Τόμας Ουφαλούσι.

«Έχουμε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών, Ντιέγκο Φορλάν, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και Τόμας Ουφαλούσι. Οι φίλαθλοί μας θα ενημερωθούν σύντομα για τις εξελίξεις», αναφέρει η ανακοίνωση της Γαλατασαράι που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τα σημερινά δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου αποκάλυπταν ότι η Γαλατασαράι έχει προτείνει στον Φορλάν διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με απολαβές 15 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς σε αυτό το ποσό να περιλαμβάνονται οι φόροι, ενώ στην ομάδα της Μαδρίτης έχουν προτείνει 10 εκατομμύρια ευρώ για να συμφωνήσει στην παραχώρησή του.