ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει Ιταλία ο Σισέ

Δημοσίευση 19 Ιουνίου 2011, 10:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πάει Ιταλία ο Σισέ
Facebook Twitter Whatsapp
Κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις της Λάτσιο με τον Παναθηναϊκό και τον Σισέ, σύμφωνα με σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα.
Κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις της Λάτσιο με τον Παναθηναϊκό και τον Σισέ, σύμφωνα με σημερινά ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λατσιάλι και πλέον απομένει να γνωστοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας, σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου και τις απολαβές του παίκτη. Όπως είχε διαρρεύσει η Λάτσιο πρόσφερε στους «πράσινους» έξι εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του, ενώ ο Σισέ θα έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 2.5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα "lalaziosiamonoi.it" αναφέρεται πως η Λάτσιο απέρριψε πρόταση της Φιορεντίνα για τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στο πλαίσιο της μεταγραφής του Σέρτζιο Φλόκαρι, καθως οι Ρωμαίοι τα έχουν βρει με τον Παναθηναϊκό και τον Γάλλο άσο.

«Με τους Κλόζε, Σάρατε, Ρόκι, Κότζακ και την επικείμενη άφιξη του Σισέ, η επιθετική γραμμή γίνεται πολύ ποιοτική και με ενδεχόμενη έλευση του Τζιλαρντίνο, δεδομένων της βαρύτητας των ονομάτων, θα δημιουργούνταν προβλήματα από το πλεόνασμα επιθετικών παρά τις υποχρεώσεις της ομάδας σε τρία μέτωπα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ υπήρξε πρώτος σκόρερ (με 23 και 20 γκολ, αντίστοιχα) στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια με τα «χρώματα» του Παναθηναϊκού.