ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε Μαδρίτη για Αγουέρο

Δημοσίευση 19 Ιουνίου 2011, 16:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πάνε Μαδρίτη για Αγουέρο
Facebook Twitter Whatsapp
Η «Μεγάλη Κυρία» έχει βάλει ως κύριο στόχο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι την απόκτηση του Αργεντινού στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης και την επόμενη εβδομάδα στην ισπανική πρωτεύουσα θα βρεθεί ο τεχνικός διευθυντής των ''μπιανκονέρι'', Τζουζέπε Μαρότα, μαζί με τον συνεργάτη του , Φάμπιο Παρατίτσι, ώστε να διαπραγματευτούν το οικονομικό σκέλος μιας επικείμενης συμφωνίας.
Η «Μεγάλη Κυρία» έχει βάλει ως κύριο στόχο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι την απόκτηση του Αργεντινού στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης και την επόμενη εβδομάδα στην ισπανική πρωτεύουσα θα βρεθεί ο τεχνικός διευθυντής των ''μπιανκονέρι'', Τζουζέπε Μαρότα, μαζί με τον συνεργάτη του , Φάμπιο Παρατίτσι, ώστε να διαπραγματευτούν το οικονομικό σκέλος μιας επικείμενης συμφωνίας. Η ρήτρα αποδέσμευσης του ''Κουν'' αγγίζει τα 45.000.000 ευρώ, ποσό που δεν φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει η ομάδα του Τορίνο.

Οι εκπρόσωποι της Γιουβέντους αναμένεται να καταθέσουν μια επίσημη πρόταση , που θα κυμαίνεται μεταξύ 25.000.000 και 30.000.000 ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις αναμένονται σκληρές αφού ο πρόεδρος των ''ροχιμπλάνκος'' , Ενρίκε Θερέθο, έχει τονίσει πως θα παραχωρηθεί ο ''Κουν'', μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου.

Η Ατλέτικο έχει πραγματοποιήσει μεγάλα ανοίγματα στο μπάτζετ της τα τελευταία χρόνια και η πώληση του πρώην ''άσου'' της Ιντεπετιέντε σε μια συμφέρουσα τιμή, μπορεί να δώσει στους Μαδριλένους τεράστια οικονομική ανάσα.


Πηγή: woop.gr