ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κυνηγάει» στο Λονδίνο τον Φλαμπρεγκας η Μπαρτσελόνα

Δημοσίευση 19 Ιουνίου 2011, 19:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Κυνηγάει» στο Λονδίνο τον Φλαμπρεγκας η Μπαρτσελόνα
Facebook Twitter Whatsapp
Ο διεθνής αμυντικός μέσος της Αρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας, παραμένει, εδώ κι ένα χρόνο, ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα.
Ο διεθνής αμυντικός μέσος της Αρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας, παραμένει, εδώ κι ένα χρόνο, ο πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας θεωρεί τον Ισπανό διεθνή μέσο ως τον καλύτερο παίκτη, στη θέση του, στον κόσμο και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει στο «Καμπ Νου».

Ξέρει, όμως, ότι η Αρσεναλ πολύ δύσκολα θα δεχτεί να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2014. Σύμφωνα πάντως με τον ισπανικό Τύπο, η ομάδα της Καταλονίας προσφέρει πάνω από 45 εκατ. ευρώ για τον διεθνή μέσο, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της «Μπάρτσα», ωστόσο αποκτήθηκε από τους «κανονιέρηδες» σε ηλικία 16 ετών.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μπαρτομέου, και ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αντονι Θουμπιθαρέτα, θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο αύριο το πρωί, προκειμένου να ξεκινήσουν συζητήσεις με την Αρσεναλ και να ολοκληρώσουν τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.