ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια ανάσα από τη Λάτσιο ο Σισέ

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 10:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μια ανάσα από τη Λάτσιο ο Σισέ
Facebook Twitter Whatsapp
Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Λάτσιο με την πλευρά του Τζιμπρίλ Σισέ απασχολούν καθημερινά και τους δημοσιογράφους της γείτονας χώρας, με το τελευταίο δημοσίευμα να θέλει την ομάδα από τη Ρώμη πολύ κοντά στον στράικερ του Παναθηναϊκού.
Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Λάτσιο με την πλευρά του Τζιμπρίλ Σισέ απασχολούν καθημερινά και τους δημοσιογράφους της γείτονας χώρας, με το τελευταίο δημοσίευμα να θέλει την ομάδα από τη Ρώμη πολύ κοντά στον στράικερ του Παναθηναϊκού. «Οι οικονομικές διαφορές, σύμφωνα με γαλλικές πηγές, δεν φαίνονται να μπαίνουν εμπόδιο μετά το κρυφό ραντεβού που έλαβε χώρα στη Μασσαλία με τον μάνατζερ του Σισέ, Φιλί Πιολά. Η συμφωνία είναι κοντά παρά τις οικονομικές διαφορές που τους χωρίζουν», αναφέρει η  ιστοσελίδα leggonline.it.

«Η Λάτσιο πρόσφερε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές 1.850.000 ευρώ συν τα μπόνους.

Σήμερα ο Ιγκλι Τάρε και ο εκπρόσωπος του Σισέ θα βρίσκονται σε επαφή για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση καθώς έχουν μπει στη τελική ευθεία. Αν ο παίκτης πήρε το οριστικό «ΝΑΙ», τότε θα είναι εύκολο για τη Λάτσιο να τα βρει με τον Παναθηναϊκό», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: www.sport24.gr