ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαψεύδει τα περί «αποχαιρετιστήριου πάρτι» ο Σισέ

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 14:57 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαψεύδει τα περί «αποχαιρετιστήριου πάρτι» ο Σισέ
Facebook Twitter Whatsapp
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ από το γεγονός ότι αντιμετωπίζεται ως αποχαιρετιστήριο το πάρτι («farewell party» γράφει η πρόσκληση) που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή σε μπαρ της Χαλκίδας και ο ίδιος θα αναλάβει καθήκοντα DJ.
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ από το γεγονός ότι αντιμετωπίζεται ως αποχαιρετιστήριο το πάρτι («farewell party» γράφει η πρόσκληση) που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή σε μπαρ της Χαλκίδας και ο ίδιος θα αναλάβει καθήκοντα DJ. Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού σε ερωτήσεις που δέχθηκε από φιλάθλους της ομάδας, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο «Twitter» πως δεν πρόκειται για πάρτι αποχαιρετισμού. «Απλώς δέχθηκα να είμαι DJ μαζί με τον φίλο μου Κάι» εξήγησε και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «απλώς θα είναι μια ωραία νύχτα».

Στο ίδιο μήκος ήταν και τα γραφόμενα στον ίδιο διαδικτυακό τόπο της συζύγου του Σισέ, Τζουντ, η οποία έγραψε πως ο άντρας της ζήτησε να ενημερώσει τους φιλάθλους πως δεν θα είναι αποζαιρετιστήριο τη πάρτι της Παρασκευής. «Είναι αστείο. Ο Τζιμπ συμφώνησε να είναι ο DJ και τώρα έχουν βγάλει αφίσες για αποχαιρετισμούς. Είναι έξαλλος. Είναι αστείο».