ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδαμίδης: «Ελληνική ομάδα που δύσκολα θα χάνει»

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 14:31 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αδαμίδης: «Ελληνική ομάδα που δύσκολα θα χάνει»
Facebook Twitter Whatsapp
Στην πόλη των Τρικάλων βρέθηκε την Δευτέρα (20/6) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνοδεία των Μάκη Κασνακίδη και Βασίλη Τόγελου, προκειμένου να συνεχιστεί η καμπάνια ενημέρωσης του κόσμου της ομάδας για το εγχείρημα των Supporters.
Στην πόλη των Τρικάλων βρέθηκε την Δευτέρα (20/6) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, συνοδεία των Μάκη Κασνακίδη και Βασίλη Τόγελου, προκειμένου να συνεχιστεί η καμπάνια ενημέρωσης του κόσμου της ομάδας για το εγχείρημα των Supporters. Ο Σταύρος Αδαμίδης μαζί με τον πρόεδρο των Supporters και τον Γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής, μίλησαν στον κόσμο της ΑΕΚ που ζει στα Τρίκαλα και αφού τους ενημέρωσαν για την προσπάθεια που γίνεται από αυτή τη χρονιά, στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήματα γύρω από την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, να αναφερθεί τόσο για το μπάτζετ και τα μεταγραφικά θέματα, όσο για το γηπεδικό και το αν υφίσταται πρόβλημα με την Morgan Stanley.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Αδαμίδης στα Τρίκαλα:

- Για τις μεταγραφές

"Πρέπει να μειωθεί το ρόστερ και το μπάτζετ. Πρέπει να προσαρμόσουμε τα οικονομικά δεδομένα στις τωρινές συνθήκες. Αυτό που συμφωνήσαμε με τον προπονητή είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που δύσκολα θα χάνει. Που για να την κερδίσει κάποιος θα πρέπει να φτύσει αίμα. Θα συνεχίσουμε την ελληνοποίηση, σίγουρα θα έρθουν κάποιοι ξένοι εγνωσμένης αξίας. Ο Γεωργιάδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, κάναμε μία πρόταση, αν ο κ. Θεοδωρίδης δεν τη δεχτεί προχωράμε παρακάτω. Δεν θα ξηλωθούμε για κανέναν".

- Για το γήπεδο

"Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου και θα μπορούμε πούμε περισσότερα και για το γήπεδο και για τη χρηματοδότηση. Υπάρχουν σκέψεις και επαφές για χρηματοδότηση", δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ενώ για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος:

"Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να γίνει ένα γήπεδο 28.000-29.000, όπως και το ότι για ένα τέτοιο γήπεδο μπορεί να βρεθεί και η χρηματοδότηση".

- Για την Morgan Stanley και τα δημοσιεύματα

"Μία υποχρέωση της ΑΕΚ είναι να πληρώνει το ομολογιακό δάνειο. Μέχρι στιγμής δεν πληρώνεται και είμαστε σε επαφή με την Morgan Stanley. Mέχρι στιγμής η Τράπεζα δεν έχει εκφράσει επιθυμία να πάρει την ΑΕΚ, ούτε τα χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό των Supporters κινδυνεύουν από την τράπεζα".

- Για τα χρήματα των Supporters και που θα πάνε

"Μία ΠΑΕ έχει μία συνέχεια, όταν γίνεται μία μεταβίβαση των μετοχών αναλαμβάνει και τις υποχρεώσεις. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει 36 εκ. ευρώ χρέη. Οι μέτοχοι την δίνουν τσάμπα και απλά λένε αναλάβετε τις υποχρεώσεις. Ένα μέρος των χρημάτων πάει για τις υποχρεώσεις. Ένα μεγάλο μέρος πιστεύουμε ότι θα πάει για την ενίσχυση της ΑΕΚ".

Πηγή: www.sport24.gr