ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τέλος» ο Βίλας-Μπόας από την Πόρτο

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2011, 19:33 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Τέλος» ο Βίλας-Μπόας από την Πόρτο
Facebook Twitter Whatsapp
Και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Πόρτο αποτελεί από σήμερα ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.
Και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Πόρτο αποτελεί από σήμερα ο Αντρέ Βίλας-Μπόας, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο 33χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των «δράκων», γεγονός που γνωστοποίησε επίσημα και η διοίκηση των νταμπλούχων Πορτογαλίας: «Η Πόρτο ενημερώθηκε για την πρόθεση του προπονητή Αντρέ Βίλας-Μπόας να ολοκληρώσει, χωρίς αιτία, το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, ενεργοποιώντας άμεσα τη ρήτρα αποδέσμευσής του». Η ανακοίνωση προσθέτει ότι το συμβόλαιο του νεαρού προπονητή θα λυθεί, όταν καταβληθεί το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο έχει οριστεί ως ρήτρα.

Ο Βίλας-Μπόας, ο οποίος οδήγησε την Πόρτο στην κατάκτηση του νταμπλ στην Πορτογαλία και του Γιουρόπα Λιγκ, έχει συμβόλαιο με τους "δράκους" έως το 2013, ενώ φέρεται να είναι ο βασικότερος υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Τσέλσι, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποπομπή του Κάρλο Αντσελότι.