ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής: Προφορική συμφωνία με την οικογένεια Ψωμιάδη

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 11:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ηρακλής: Προφορική συμφωνία με την οικογένεια Ψωμιάδη
Facebook Twitter Whatsapp
Σε πλήρη προφορική συμφωνία ήρθαν αργά μετά τα μεσάνυχτα οι άνθρωποι του Ηρακλή με την οικογένεια Ψωμιάδη για την λειτουργία και παραμονή της ομάδας τους στην Σούπερ Λίγκα, με τον ΑΦΜ της Καβάλας η οποία υπό την προϋπόθεση αυτή είναι υποχρεωμένη να διαλυθεί.
Σε πλήρη προφορική συμφωνία ήρθαν αργά μετά τα μεσάνυχτα οι άνθρωποι του Ηρακλή με την οικογένεια Ψωμιάδη για την λειτουργία και παραμονή της ομάδας τους στην Σούπερ Λίγκα, με τον ΑΦΜ της Καβάλας η οποία υπό την προϋπόθεση αυτή είναι υποχρεωμένη να διαλυθεί. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών διηρκεσαν ως τις 2 τα ξημερώματα και αποφασίστηκε η ανάληψη της νέας ΠΑΕ από την οικογένεια Ψωμιάδη, με την διατήρηση του εμβλήματος της έδρας και του ονόματος του Ηρακλή, και με τον ΑΦΜ της Καβάλας.

Ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής κ. Κώστας Γωγάκος με δηλώσεις του μετά την συμφωνία τόνισε: «Ειμαστε αναγκασμένοι να υλοποιήσουμε την θέληση του κόσμου της ομάδας, που επιθυμεί την συμμετοχή της στην Σούπερ Λιγκ. Συμφωνήσαμε σε όλα με τον κ. Ψωμιάδη, όμως μόνο προφορικά καθώς για να υπάρξει και γραπτή συμφωνία, θα πρέπει να εγκρίνει την απόφαση μας η γενική συνέλευση του Γ.Σ. που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα».

Στο μεταξύ οι εξελίξεις αυτές δημιουργούν κλίμα έντασης και οργής στην πόλη της Καβάλας, αφού αυτή κινδυνεύει να μείνει χωρίς ποδοσφαιρική ομάδα στις εθνικές επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 45 χρόνια. Η δυσφορία του φίλαθλου αλλά και εμπορικού κόσμου στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας είναι στα ύψη με το άκουσμα της σχετικής είδησης και για σήμερα το βράδυ στις 8 έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο το κέντρο της πόλης για την έκφραση οργής και αγανάκτησης για την απόφαση του κ. Ψωμιάδη να μετακομίσει την ιστορική ομάδα στην Θεσσαλονίκη.