ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιγκερόα: «Πολύ καλή επιλογή ο Άρης»

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 12:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φιγκερόα: «Πολύ καλή επιλογή ο Άρης»
Facebook Twitter Whatsapp
Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, με δηλώσεις του στη Sportday, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση ακόμα.
Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, με δηλώσεις του στη Sportday, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση ακόμα. Ο Αργεντινός επιθετικός παρουσιάστηκε, εντούτοις, θετικός στο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αν και έχει αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες, τις οποίες εξετάζει.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει επαφή ανάμεσα στον Άρη και τον πατέρα μου, που είναι ταυτόχρονα και ατζέντης μου, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γιατί ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας επίσημη πρόταση από τον Άρη. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο» είπε στη Sportday, που δημοσιεύεται σήμερα, ο 30χρονος φορ, συμπληρώνοντας:

«Πάντα μου άρεσε η Ελλάδα και ο Άρης θα ήταν πραγματικά μια πολύ καλή επιλογή σύμφωνα με αυτά που έχω μάθει και την πορεία που είδα ότι έκανε φέτος στην Ευρώπη. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα, αλλά έχω κι άλλες προτάσεις και θα επιλέξω την καλύτερη για μένα και την καριέρα μου».

Ο 30χρονος παίκτης φέρεται να αξιώνει για δύο χρόνια ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ, που δεν απέχει και πολύ από τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Άρης για τον επιθετικό περιοχής, αλλά και κάποιες εγγυήσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.


Πηγή: www.sport-fm.gr