ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σισέ: «Αν φύγω, μία μέρα θα επιστρέψω»

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 13:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σισέ: «Αν φύγω, μία μέρα θα επιστρέψω»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχώρησε συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, την σχέση του με τους οπαδούς, τη μελλοντική επιστροφή του και τον Ολυμπιακό.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχώρησε συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, την σχέση του με τους οπαδούς, τη μελλοντική επιστροφή του και τον Ολυμπιακό. Για τους οπαδούς του Τριφυλλιού:

«Έχουμε πολύ καλή σύνδεση με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αν αποφασίσω να φύγω από τον Παναθηναϊκό θα θυμάμαι πάντα τους φιλάθλους του αλλά και το κλαμπ και θα'χω στο μυαλό μου να επιστρέψω μία μέρα. Είναι μία σημαντική ομάδα για μένα. Μαζί με τη Λίβερπουλ είναι οι πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής μου».

Για όσα δεν ξεχνά:

«Τα γκολ που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι αυτά που πέτυχα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία ήταν αυτή στο "Καραϊσκάκης". Δεν ήταν μόνο μία ευκαιρία, ήταν όλη η ιστορία του παιχνιδιού. Τρεις μήνες μετά και εξακολουθώ να νιώθω θλίψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: www.sport24.gr