ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τετραπλό «χτύπημα» της Γιουβέντους

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 15:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τετραπλό «χτύπημα» της Γιουβέντους
Facebook Twitter Whatsapp
Μεταγραφικό «καρέ» για την Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις μεταγραφές Ιταλών διεθνών παικτών και συγκεκριμένα των Αλεσάντρο Μάτρι, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, Σιμόνε Πέπε και Μάρκο Μότα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη χρονιά τους στον σύλλογο του Τορίνο ως δανεικοί.
Μεταγραφικό «καρέ» για την Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις μεταγραφές Ιταλών διεθνών παικτών και συγκεκριμένα των Αλεσάντρο Μάτρι, Φάμπιο Κουαλιαρέλα, Σιμόνε Πέπε και Μάρκο Μότα, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη χρονιά τους στον σύλλογο του Τορίνο ως δανεικοί. Η μεταγραφή του 26χρονου Μάτρι από την Κάλιαρι στοίχισε 15.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον 28χρονο Κουαλιαρέλα η Γιουβέντους υποχρεώθηκε να καταβάλει στη Νάπολι περίπου 10.5 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά στους Πέπε και Μότα, που αφίχθησαν στο Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικοί από την Ουντινέζε, η Γιουβέντους κατέβαλε το ποσό των 7.5 και 3.75 εκατομμυρίων, αντιστοίχως.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γιουβέντους, οι Μάτρι, Πέπε και Μότα υπέγραψαν συμβόλαιο τεσσάρων ετών, ενώ ο Κουαλιαρέλα θα παραμείνει στο Τορίνο έως τον Ιούνιο του 2014.