ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελεύθερος ο ΜακΙντάιρ από τη Μάλαγα

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 16:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ελεύθερος ο ΜακΙντάιρ από τη Μάλαγα
Facebook Twitter Whatsapp
Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Τερέλ ΜακΙντάιρ με τη Μάλαγα. Μετά από διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δρόμοι τους χωρίζουν, έχοντας μείνει και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες.
Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Τερέλ ΜακΙντάιρ με τη Μάλαγα. Μετά από διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και οι δρόμοι τους χωρίζουν, έχοντας μείνει και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ είναι ελεύθερος από σήμερα να διαπραγματευτεί το μέλλον του με σύλλογο της αρεσκείας του.

Ο ΜακΙντάιρ υπήρξε μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός. Στο τέλος ο 34χρονος Αμερικανός επέλεξε την ισπανική ομάδα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, και να μην βοηθήσει όσο θα μπορούσε.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ανδαλουσίας αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον Τερέλ ΜακΙντάιρ για την επαγγελματική συμπεριφορά του και τις προσπάθειές του στο χρονικό διάστημα που αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».