ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Τα λένε Ζαγοράκης-Φλωρίδης

Δημοσίευση 23 Ιουνίου 2011, 10:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΠΑΟΚ: Τα λένε Ζαγοράκης-Φλωρίδης
Facebook Twitter Whatsapp
Να κλείσει -θετικά η αρνητικά- πριν την ερχόμενη Κυριακή το θέμα του επενδυτικού ενδιαφέροντος του Βασίλη Φλωρίδη για τον ΠΑΟΚ, έχουν θέσει ως στόχο οι άνθρωποι του «δικεφάλου». Ψήνεται… συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, που επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τον κ. Φλωρίδη.
Να κλείσει -θετικά η αρνητικά- πριν την ερχόμενη Κυριακή το θέμα του επενδυτικού ενδιαφέροντος του Βασίλη Φλωρίδη για τον ΠΑΟΚ, έχουν θέσει ως στόχο οι άνθρωποι του «δικεφάλου». Ψήνεται… συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, που επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τον κ. Φλωρίδη. Την ΠΑΕ… καίει αυτή την περίοδο το πώς θα κλείσει το φετινό άνοιγμα των 2,1-2,5 εκατ. ευρώ.

Αυτό, πρέπει να κλείσει άμεσα και οι τρόποι είναι δύο…

Είτε με εισροή χρημάτων, είτε με πωλήσεις παικτών. Το δεύτερο, δεν είναι και το καλύτερο σενάριο, αφού έτσι αποδυναμώνεται η ομάδα. Το πρώτο, ίσως, είναι ιδανικότερο.

Γι' αυτό ο Ζαγοράκης θα επιδιώξει -ακόμη και σήμερα- να συναντηθεί με τον άνθρωπο που χθες επικοινώνησε τηλεφωνικά. Με τον Βασίλη Φλωρίδη. Ο τελευταίος έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση τη συνύπαρξη Ζαγοράκη-Βρύζα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και γι’ αυτό έχει ανοιχτή επικοινωνία και με τους δύο.

Αυτοί που είναι κοντά στην υπόθεση, εκτιμούν πως θα κλείσει σύντομα και μάλιστα, θετικά!

Όμως, το αποτέλεσμα μετράει…Πηγή: www.sport-fm.gr