ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος διάλογος Πατέρα-Ψωμιάδη

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 14:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νέος διάλογος Πατέρα-Ψωμιάδη
Facebook Twitter Whatsapp
Νέες συνομιλίες κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου στο διαδίκτυο, στις οποίες ο Μάκης Ψωμιάδης κι ο Νίκος Πατέρας μιλούν για Μαρινάκη, Μπέο, Πιλάβιο και τον Κούγια με αφορμή το προηγούμενο σκάνδαλο γνωστό και ως "κασέτα-gate".
Νέες συνομιλίες κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου στο διαδίκτυο, στις οποίες ο Μάκης Ψωμιάδης κι ο Νίκος Πατέρας μιλούν για Μαρινάκη, Μπέο, Πιλάβιο και τον Κούγια με αφορμή το προηγούμενο σκάνδαλο γνωστό και ως "κασέτα-gate". Οι διάλογοι δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα olympiakos24 και κάνουν αίσθηση. Επιβεβαιώνουν την ύπαρξη συγκεκριμένων "μπλοκ" σε ότι αφορά τη Superleague, με συμμαχίες και αντιπαλότητες. Νέες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις βλέπουν το φως τις δημοσιότητας μέρα με τη μέρα, καθώς το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια παίρνει γιγαντιαίες διαστάσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους που "έπιασε" ο υπερ-κοριός της ΕΥΠ:

Πρώτη συνομιλία

Α: Η άλλη κασέτα παίζει να βγει;

Β: Η άλλη κασέτα καίει τον Μαρινάκη, οπότε...

Α: Στα α.... μας! Ας τον κάψει!

Β: Εντάξει μωρέ τώρα. Το θέμα είναι και το άλλο, ρε συ Μάκη, η άλλη κασέτα τελειώνει κι ο Σοφοκλής μετά δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε τίποτα εσένα.

Α: Να τελειώσει! Ένα ελεεινό υποκείμενο είναι!

Β: Το θέμα είναι να σε βοηθήσει.

Α: Τι να βοηθήσει μωρέ; Αυτός είναι εκεί πέρα ψυχή τε και σώματι με τον Μπέο να πούμε!

Β: Να σου πω και κάτι άλλο, χθες ο Μπέος έβγαινε, λοιπόν και επιτέθηκε στον Πιλάβιο, τον έχει κλάσει ο Πιλάβιος.

Α: Τι είπε;

Β: Έλεγε ότι από την ώρα που πλέκει το εγκώμιο του Πιλάβιου ο Κούγιας... γιατί κι ο Κούγιας είπε στον Θωμαΐδη: "Αφήστε τον Πιλάβιο να κάνει μια κάθαρση, έδιωξε τον Κιλκιτσιώτη και προσπαθεί". Και βγαίνει ο Μπέος και λέει: "Καταλαβαίνετε για να μιλάει για τον Πιλάβιο έτσι ο Κούγιας, τι είναι ο Πιλάβιος". Άκου μαλ...! Αχάριστος εντελώς έτσι;

Α: Ναι, ναι. Τα έμαθε ο ψηλός αυτά;

Β: Του τα' πα το πρωί, με πήρε τηλέφωνο από το Παρίσι, μου λέει: "Μου είπαν χθες ότι βγήκε ο Μπέος. Είναι αλήτης, είναι π.....!", του λέω: "Εσύ να τα βλέπεις. Όταν σου λέει τόσο καιρό ο Ψωμιάδης να φυλάς τον κώλο σου, δεν ακούς".

Α: Αύριο τι ώρα έρχεται;

Β: Δεν ξέρω, θα μάθω το βράδυ και θα σου πω. Άντε τα λέμε μετά.


Δεύτερη συνομιλία

Α: Έλα γίγαντα μου! Τι έγινε; Τους γ.......;

Β: Ε, κοίτα με ρώτησε ο άνθρωπος, του λέω: "Αυτές είναι οι πληροφορίες που' χω". Μου λέει: "Για το θέμα του Ισραήλ τι είναι η γνώμη σου;", λέω: "Εκεί δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ο Δαλούκας δεν έχει καταθέσει". Στο άλλο τον έχει ο Δαλούκας τον Μπέο ότι: "Με πήρε, με απειλούσε, μου' κανε, μου 'δειχε". Έφυγε η κοπέλα, μου λέει ο Κώστας ο εισαγγελέας: "Ποια είναι η γνώμη σου;", του λέω: "Ποια είναι η γνώμη μου; Δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται;", μου λέει: "Έχω καταλάβει".

Α: Το θέμα είναι τι θα κάνεις.

Β: Αυτός εννοείς, εγώ τι είμαι; Εισαγγελέας είμαι εγώ;

Α: Ναι. Τι θα κάνεις αγόρι μου.

Β: Αυτός ή εγώ;

Α: Αυτός. "Τι θα κάνεις εσύ;", πες του να πούμε.

Β: Α, αυτός θα προχωρήσει. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι ο Μπέος θα λέει: "Δεν είμαι εγώ. Δεν κάνω εγώ", ξέρω γω.

Α: Του 'πες θα ζητήσει εξαίρεση σου και τέτοια;

Β: Ναι, του το 'πα. Και μου λέει: "Με ποια δικαιολογία", λέω: "Έμαθα από έναν φίλο θα ζητήσει την εξαίρεση σου, γιατί ο Δαλούκας...", μου λέει: "Άμα βγαίνει ο κάθε μάρτυρας και λέει ότι θέλει στις τηλεοράσεις, δεν είμαι εγώ υποχρεωμένος να τον σταματήσω". Τον Μαρινάκη τον κάλυψα, μου λέει: "Ποια είναι η γνώμη σου για τον Μαρινάκη;", του λέω: "Ότι τον έχουνε δουλέψει πάρα πολύ". Μου λέει: "Και τότε ο Μπέος γιατί είπε να παίξουνε τον Άρη;", λέω: "Ξέρω 'γω, μπορεί για το στοίχημα. Για τον Μαρινάκη πάντως, πιστεύω εγώ ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά". Καλά δεν έκανα;

Α: Ε βέβαια.

Β: Αυτός βέβαια αν πήγαινε στον εισαγγελέα θα έλεγε τα αντίθετα, ότι: "Ο Πατέρας είναι από πίσω"... (γέλια)...

Α: Θα τον καλέσουν κι αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καλέσουν. Ε, δεν θα πάει;

Β: Μπορεί, δεν ξέρω. Ότι θα πάει, θα πάει. Ο ψηλός είναι στο Παρίσι, με πήρε το πρωί, μου είπε: "Στην εκπομπή του Θωμαΐδη είπαν ότι εγώ είμαι σε άλλη κασέτα", του λέω: "Σοφοκλή εγώ δεν ξέρω σε ποιες κασέτες είσαι"... (γέλια)... Μου λέει: "Δηλαδή", του λέω: "Ε, μην ανησυχείς πάντως!"...(γέλια)...Αύριο με το που θα έρθει θα πας να του κάνεις ντου εσύ.

Α: Στο σπίτι διεύθυνση μπορείς να μου πεις ποια είναι;

Β: Περίμενε να τη βρω.

Α: Λουλούδια θέλω να του στείλω.

Β: Ναι ρε παιδί μου, τι ρόλο παίζει; Κάνε ότι θες.

Α: Την έχει, έχεις στείλει λουλούδια.

Β: Εγώ τα έστελνα με τους φύλακες ρε συ.

Α: Δεν το ξέρει τώρα να μου το πει;

Β: Αυτό σου λέω, θα ψάξει τώρα στο κομπιούτερ να στο πει.

Α: Γενικά τι βλέπεις τώρα; Θα αργήσει αυτό το έργο να γίνει;

Β: Κοίταξε, αυτός είναι χεσμένος, ο Μπέος. Με πήρε ένας γνωστός του χθες και μου είπε ότι είναι χεσμένος. Και στην τηλεόραση χθες που βγήκε όλο μ..... έλεγε πάλι.


Πηγή: www.sport24.gr