ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φεύγει μόνος του o Mαρινάκης!

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 15:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φεύγει μόνος του o Mαρινάκης!
Facebook Twitter Whatsapp
Τις εξελίξεις στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας φαίνεται να προλαβαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας Αρχής πρόκειται να παραιτηθεί από την ηγεσία της Λίγκας.
Τις εξελίξεις στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας φαίνεται να προλαβαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας Αρχής πρόκειται να παραιτηθεί από την ηγεσία της Λίγκας. Η πρόθεση αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει να κάνει με τίποτα με τις πιέσεις που ασκούνται τις τελευταίες ημέρες, κορυφώθηκαν χθες το βράδυ με τις ανακοινώσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Όπως μάλιστα υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, ο κ. Μαρινάκης είχε ενημερώσει τους ανθρώπους της Λίγκας για τις προθέσεις του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, να εκτίσει μόνο τον πρώτο από τα δύο χρόνια που είναι η κανονική θητεία του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Κάτι που ποτέ κανένας από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τα… ηνία της διοργανώτριας Αρχής δεν έχει συμβεί, καθώς όλοι οι προηγούμενοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου κάθισαν στον προεδρικό θώκο της Λίγκας μόνο για έναν χρόνο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι έκλεισε ο «κύκλος» του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας και δεν θορυβείται από την πρόταση μομφής που πρόκειται να καταθέσουν αρκετές ΠΑΕ. Μάλιστα, στους «ερυθρολεύκους» διατυμπανίζουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα, το οποίος έχει σκοπό καθαρά τις εντυπώσεις.


Πηγή: www.sport-fm.gr