ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα παραδοθεί τη Δευτέρα ο Ψωμιάδης

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 20:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θα παραδοθεί τη Δευτέρα ο Ψωμιάδης
Facebook Twitter Whatsapp
Αποφασισμένος να παραδοθεί στις Αστυνομικές Αρχές είναι ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού φέρεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης με τους «στημένους» αγώνες, θα παραδοθεί μόνος του αύριο, κάτι που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Χρήστος Μυλωνόπουλος. Μάλιστα, πρόσθεσε, πως ο Μάκης Ψωμιάδης επιμένει ότι ο γιός του Σταύρος, που ήδη έχει συλληφθεί, δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόθεση.
Αποφασισμένος να παραδοθεί στις Αστυνομικές Αρχές είναι ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού φέρεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης με τους «στημένους» αγώνες, θα παραδοθεί μόνος του αύριο, κάτι που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Χρήστος Μυλωνόπουλος. Μάλιστα, πρόσθεσε, πως ο Μάκης Ψωμιάδης επιμένει ότι ο γιός του Σταύρος, που ήδη έχει συλληφθεί, δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόθεση. "Εχει την πρόθεση να εμφανιστεί κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύεται η τιμή και η υπόληψή του, που έχουν θιχθεί βάναυσα", τόνισε, ενώ σε ερώτηση εάν αυτό θα γίνει αύριο απάντησε: "Δεν το ξέρω ακόμη. Θα γίνει σίγουρα εντός της εβδομάδας".

 Ο κ. Μυλωνόπουλος εκπροσωπεί και τον Σταύρο Ψωμιάδη. Τον ρωτήσαμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο πρόεδρος της Καβάλας κι αν σκοπεύει να πάρει νέα αναβολή αύριο, οπότε θα βρεθεί ξανά ενώπιον του τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί. "Στις 93.000 σελίδες του πορίσματος δεν υπάρχει ούτε μία ενοχοποιητική λέξη για τον κ. Σταύρο Ψωμιάδη. Εμείς θα πάμε να απολογηθούμε, διότι δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα, ούτε υπάρχουν στοιχεία εναντίον μας. Το λογικό είναι να αφεθεί ελεύθερος κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον του και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να εφαρμοστεί ο Νόμος".

Την περασμένη Πέμπτη, ενώ ο Σταύρος Ψωμιάδης βρισκόταν στο γραφείο του 9ου τακτικού ανακριτή, άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος (και συγγενείς του) σε συζήτηση που είχαν με τον κ. Μυλωνόπουλο του ζήτησαν να ασκηθούν μηνύσεις σε μερίδα του Τύπου, που κατά τη γνώμη τους με τα δημοσιεύματά τους προσέβαλλαν την οικογένεια του συλληφθέντος. Ο νομικός εκπρόσωπος του προέδρου της μακεδονικής ΠΑΕ ρωτήθηκε εάν έχουν προχωρήσει τέτοιου είδους ενέργειες και απάντησε αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: "Είναι νωρίς να πούμε για μηνύσεις, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Προσωπικά δεν διακατέχομαι από εκδικητικό πνεύμα, ούτε θέλω να πιστεύω και η οικογένεια Ψωμιάδη. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να δούμε τι θα γίνει αύριο στην απολογία του Σταύρου και μετά θα δούμε".


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ