ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φερέιρα: «Μπορεί να φύγουν κι άλλοι»

Δημοσίευση 26 Ιουνίου 2011, 20:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φερέιρα: «Μπορεί να φύγουν κι άλλοι»
Facebook Twitter Whatsapp
Την άποψή του για τον αντίκτυπο που έχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο.
Την άποψή του για τον αντίκτυπο που έχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο. Μιλώντας στην “economia.publico.pt”, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις πωλήσεις και τις αποδεσμεύσεις παικτών, στις οποίες προχωρούν οι «πράσινοι», αφήνοντας «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες στη συνέχεια.

«Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια έχουν ήδη φύγει και υπάρχουν μερικοί ακόμα, οι οποίοι μπορεί να φύγουν» τόνισε αρχικά ο Φερέιρα για να συμπληρώσει για τον αντίκτυπο της κρίσης και εκτός αγωνιστικού χώρου: «Υπάρχει συνεχόμενη αύξηση της βίας στα γήπεδα, σε συνδυασμό με την κοινωνική ένταση».

Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία η χώρα έχει περιέλθει και για την αμφίβολη δημοσιονομική διαχείριση των κρατικών δαπανών, τα καταναλωτικά πρότυπα και τα δυσανάλογα υψηλά ποσοστά της φοροδιαφυγής, απάντησε: «Ένα κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού δεν είναι διατεθειμένο να αλλάξει τις συνήθειές του».

Πηγή: www.sport-fm.gr