ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπορεί να φύγει ο Ομπράντοβιτς»

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 07:23 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Μπορεί να φύγει ο Ομπράντοβιτς»
Facebook Twitter Whatsapp
«Ανησυχώ πραγματικά. Από τη στιγμή που τελείωσε η σεζόν δεν έχω συναντηθεί με τη διοίκηση και δεν έχω νέα της». Οι δηλώσεις αυτές ανήκουν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και όπως ήταν λογικό θα έφερναν έντονη φημολογία στην συνέχεια.
«Ανησυχώ πραγματικά. Από τη στιγμή που τελείωσε η σεζόν δεν έχω συναντηθεί με τη διοίκηση και δεν έχω νέα της». Οι δηλώσεις αυτές ανήκουν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και όπως ήταν λογικό θα έφερναν έντονη φημολογία στην συνέχεια. Σύμφωνα, λοιπόν με την As, η αποχώρηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ, μπορεί να φέρει και άλλες εξελίξεις στον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει, πως ο Σέρβος προπονητής θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι»:

«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί και να φύγει από τον Παναθηναϊκό», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει με μία ατάκα του Ομπράντοβιτς: «Είμαι έτοιμος για ό,τι προκύψει, η ζωή συνεχίζεται».

Παρ’ όλα αυτά, ο «Ζοτς» δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ενώ παρά το γεγονός πως τον έχει θορυβήσει η πιθανή αποχώρηση των Γιαννακόπουλων, αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσει την ομάδα του.Πηγή: woop.gr