ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με πολλούς απόντες

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 09:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» με πολλούς απόντες
Facebook Twitter Whatsapp
Με απόντες αλλά και αρκετούς νέους παίκτες από την Β' ομάδα θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση και ακολούθως η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή θα γίνει με την παρουσία του νέου τεχνικού Λάσλο Μπόλονι και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ.
Με απόντες αλλά και αρκετούς νέους παίκτες από την Β' ομάδα θα γίνει αύριο στις 6 το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση και ακολούθως η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή θα γίνει με την παρουσία του νέου τεχνικού Λάσλο Μπόλονι και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ. Θα υπάρξουν και απουσίες όπως του Κοντρέρας που είναι στην Χιλή με την εθνική ομάδα, του Γκαρσία που βρίσκεται σε μετεγχειριστικό στάδιο και του Βίκτορ Βιτόλο που λόγω οικογενειακού προβλήματος ζήτησε και πήρε άδεια λίγων ημερών.

Στην συγκέντρωση θα δώσει το παρόν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που όμως θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες ακόμα καθώς εκτιμήθηκε πως είναι καταπονημένος από την περυσινή περίοδο και την παρατεταμένη γι' αυτόν αγωνιστική σεζόν, λόγω εθνικής ομάδας.

Ενα ακόμα φιλικό παιχνίδι έχει δρομολογηθεί για τον ΠΑΟΚ. Αυτό θα είναι μια μέρα πριν την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και θα είναι εναντίον της τουρκικής Τραμπζονσπόρ στις 17 Ιουλίου στην Ολλανδία.