ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαλιαρέλης: «Ο Μαρινάκης μάλλον είναι μπλεγμένος»

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2011, 14:25 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σαλιαρέλης: «Ο Μαρινάκης μάλλον είναι μπλεγμένος»
Facebook Twitter Whatsapp
Εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση με τα στημένα βλέπει ο Αργύρης Σαλιαρέλης.
Εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση με τα στημένα βλέπει ο Αργύρης Σαλιαρέλης. Ο πρώην ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "FM100", εμφανίστηκε επικριτικός κατά του νυν ισχυρού άνδρα των "ερυθρολεύκων", ενώ ευχήθηκε να μην υπάρξει πρόβλημα για την ομάδα.
 
"Από ό,τι ακούγεται και από ό,τι βλέπω ο κύριος Μαρινάκης είναι μπλεγμένος. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωώοτητας, όταν δεν υπάρχουν ενδείξεις. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, οι ενδείξεις, θα γίνουν αποδείξεις για τον κύριο Μαρινάκη. Από ό,τι βλέπω και διαβάζω η φωνούλα του ακούγεται. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να μην έχει πρόβλημα", ήταν τα πρώτα λόγια του Αργύρη Σαλιαρέλη.

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως γίνεται να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, αν αποδειχθεί εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη απάντησε: "Το βλέπω συναισθηματικά και δηλώνω αυτό που επιθυμώ και όχι αυτό που μπορεί να γίνει. Νομικά, βεβαίως, μπορεί να έχει πρόβλημα και ο Ολυμπιακός. Αλλά, δεν μπορώ να καταλάβω τι ευθύνη μπορεί να έχει η ομάδα για μία πιθανή απερισκεψία του προέδρου της".


Πηγή: www.contra.gr