ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προφυλακίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 06:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Προφυλακίστηκε ο Αχιλλέας Μπέος
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Αχιλλέας Μπέος, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.
Ο Αχιλλέας Μπέος, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή, για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων. Αυτή είναι η 3η προφυλάκιση, καθώς πριν από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου, είχαν κριθεί προφυλακιστέοι ο Βασίλειος Καρακούλιας, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις διατηρούσε πολύ μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχηματισμού και ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Σταύρος Ψωμιάδης, Ανδρέας Δημόπουλος, Νίκος Παντέλης, Δημήτρης Ζαβαντίας, Αθανάσιος Ντότσης και Νίκος Ζαμάνης.

Πατέρας: «Δεν έχω σχέση. Πιστεύω ούτε ο Μαρινάκης»

Καμία σχέση με την έρευνα που διεξάγεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού δεν έχει ο Νίκος Πατέρας, όπως δήλωσε ο ίδιος στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη». Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα της παρέμβασής του τόνισε ότι δεν έχει παίξει ποτέ του στοίχημα, ενώ διευκρίνισε πως "αυτά που μου αποδίδονται δεν με αφορούν καθόλου, διότι πολύ απλά δεν έχω καμία σχέση".

Για το περιεχόμενο των συνομιλιών που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη είπε ότι ήταν «καφενειακού περιεχομένου» και στο «πλαίσιο των συζητήσεων που κάναμε κάθε εβδομάδα, για το πως πήγε η μία ομάδα, κάποια άλλη. Καμία σχέση με στοιχήματα και μπουκ. Υπάρχει, όμως, σε εξέλιξη η έρευνα των δικαστικών αρχών, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα της».

Πριν από δύο ημέρες ο κ. Μπέος απέδωσε τον χαρακτηρισμό του καταδότη στον Νίκο Πατέρα. Ο γνωστός εφοπλιστής προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους: «Είμαστε σε δικαστική διαμάχη, εγώ δεν ασχολούμαι μαζί του. Εχω καταθέσει αγωγή εναντίον του και δεν έχω κανένα λόγο να σχολιάσω αυτά που λέει. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με την έρευνα πυο διεξάγεται, δεν γνώριζα καν την ύπαρξή της, αυτά που λέει ο κ. Μπέος είναι της φαντασίας του».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση με τον κ. Μαρινάκη και για το αν χάλασε μέσα από το ποδόσφαιρο, ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας επισήμανε: «Δεν έχω τίποτα με τον κ. Μαρινάκη και σέβομαι όλα τα χρόνια φιλίας που έχουμε. Η σχέση μας δεν χάλασε μόνο από το ποδόσφαιρο, αλλά κάποιων καλοθελητών που μπήκαν στη μέση με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ δύο προέδρων. Αυτά γίνονται μέσα στο ποδόσφαιρο». Παράλληλα πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι έχει σχέση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού με το σκάνδαλο.