ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαφωνίες στη σύσκεψη για τον Ηρακλή

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 07:48 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διαφωνίες στη σύσκεψη για τον Ηρακλή
Facebook Twitter Whatsapp
Σε κλίμα εντάσεων και διαφωνιών ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΓΣ Ηρακλής με θέμα την προοπτική βιωσιμότητας της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε συνδυασμό με την δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας στην Super League, με τον ΑΦΜ της Καβάλας, όπως δεσμεύτηκε ο ισχυρός άνδρας της Μάκης Ψωμιάδης.
Σε κλίμα εντάσεων και διαφωνιών ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΓΣ Ηρακλής με θέμα την προοπτική βιωσιμότητας της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε συνδυασμό με την δυνατότητα συμμετοχής της ομάδας στην Super League, με τον ΑΦΜ της Καβάλας, όπως δεσμεύτηκε ο ισχυρός άνδρας της Μάκης Ψωμιάδης. Ο πρόεδρος του ΓΣ κ. Κώστας Γωγάκος και ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ κ. Νίκος Αρταβάνης, με τις εισηγητικές τοποθετήσεις τους τάχθηκαν υπέρ της λύσης, της με κάθε τρόπο συμμετοχής στην Σούπερ Λιγκ, και κατ' επέκταση της συνεργασίας με τον Μάκη Ψωμιάδη, ανεξάρτητα από τις δικαστικές εκκρεμότητες ή τις κυρώσεις που συσσωρεύονται πίσω του.

Υπήρξαν φυσικά και αντίθετες φωνές από τα μέλη, όπως αυτή του Δημήτρη Μαργαρίτη, που διαφώνησε με την επιχειρούμενη συνεργασία και τάχθηκε υπέρ της αυτοδύναμης αναζήτησης λύσης στο αδιέξοδο.

Στην συνέλευση τέθηκε η πρόταση του Σταύρου Ψωμιάδη και αναλύθηκε από τους εκπροσώπους του ΓΣ ενώ αύριο αναμένεται η ψηφοφορία των μελών για την αποδοχή ή την απόρριψη της.
 
Επίσης αναλύθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου (τον Νίκο Αρταβάνη πιο συγκεκριμένα) το μέγεθος των χρεών, το οποίο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011 φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 4 εκ. είναι σε παίκτες, οι 380.000 προς εργαζομένους, 1,4 εκατομμύρια ευρώ σε προμηθευτές, 450.000 σε ΙΚΑ και Εφορία, 540.000 σε ΦΠΑ, 1,5 εκατομμύρια ευρώ για την Εφορία του 2011, 135.000 σε Ε.Π.Ο. και 55.000 στη Σούπερ Λίγκα.

Υπάρχουν επίσης και τα διακανονισμένα χρέη προς την Εφορία που φθάνουν τα 5 εκατομμύρα ευρώ. Ο κ. Αρταβάνης, ξεκαθάρισε επίσης πως για να παίξει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα χρειάζονται άμεσα 3 εκατομμύρια ευρώ. Στην διάρκεια της συνέλευσης διαβάστηκαν και χαιρετισμοί του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αντώνη Ρέμου και του βουλευτού της ΝΔ Θόδωρου Καράογλου.Πηγή: woop.gr