ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδαμίδης: «Θα είμαστε αμείλικτοι»

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2011, 16:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αδαμίδης: «Θα είμαστε αμείλικτοι»
Facebook Twitter Whatsapp
Μία απλή συζήτηση σε παραγοντικό επίπεδο και μόνο χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, το διάλογο που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη και ήρθε στην επιφάνεια. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε αμείλικτοι. Σε όλες τις μάχες ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζοντας πως ο δικαστικός αγώνας απέναντι στον ισχυρό άνδρα της Καβάλας, αλλά και όποιον πλήττει τα συμφέροντα της «Ένωσης», θα συνεχιστεί.
Μία απλή συζήτηση σε παραγοντικό επίπεδο και μόνο χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, το διάλογο που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη και ήρθε στην επιφάνεια. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε αμείλικτοι. Σε όλες τις μάχες ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζοντας πως ο δικαστικός αγώνας απέναντι στον ισχυρό άνδρα της Καβάλας, αλλά και όποιον πλήττει τα συμφέροντα της «Ένωσης», θα συνεχιστεί. Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια σημερινών δημοσιευμάτων σχετικά με συνομιλία μου με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη, ύστερα από δική του κλήση, θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι πράγματι ο συνομιλητής του είμαι εγώ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με τον κύριο Ψωμιάδη, συνομιλήσαμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος 2-3 φορές για διάφορα θέματα σε παραγοντικό επίπεδο των ομάδων μας και μόνο. Η οποιαδήποτε επαφή και επικοινωνία με όλους τους παράγοντες των ομάδων είναι κάτι που πάντα προσπαθώ να έχω για το καλό της ΑΕΚ, ώστε να διαφυλάσσω τα συμφέροντά της, όπου και όπως κρίνω απαραίτητο.

Οι αναφορές μου στον κ. Ντέμη Νικολαΐδη έγιναν σε μία περίοδο έντασης για θέματα που αφορούσαν τον διαχειριστικό έλεγχο. Στη συνέχεια, όπως έχω ήδη δηλώσει, και σε άμεσο χρόνο, συναντήθηκα και συνομίλησα μαζί του, επιλύοντας κάθε προσωπική ή άλλη παρεξήγηση.

Διαβεβαιώνω για άλλη μια φορά τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ ότι στις δικαστικές διαμάχες που υπάρχουν ή σε όσες προκύψουν και αφορούν θέματα της ομάδας μας, τόσο για μεμπτές περιπτώσεις του διαχειριστικού ελέγχου, όσο ειδικά αυτές με τον κύριο Ψωμιάδη και τα χρήματα που οφείλει στην ΑΕΚ, θα συνεχίσουμε να είμαστε αμείλικτοι και να διεκδικούμε με σθένος τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Σε όλες τις μάχες ήμουν, είμαι και θα είμαι παρών, όπως μαρτυρούν άλλωστε οι παρεμβάσεις μου σε όλα τα όργανα και η συνεχής παρουσία μου στις αίθουσες των δικαστηρίων όποτε δικάζονται ανάλογες υποθέσεις».


Πηγή: www.sport-fm.gr