ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδαμίδης: «Μικρό κασέ ο Χίλντεμπραντ»

Δημοσίευση 4 Ιουλίου 2011, 07:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αδαμίδης: «Μικρό κασέ ο Χίλντεμπραντ»
Facebook Twitter Whatsapp
Στο πλαίσιο εκδήλωσης των «Supporters στην Κέρκυρα, ο Αδαμίδης μίλησε για τον Χίλντεμπραντ, τον Κωνσταντόπουλο, τον Μίτσελ, τον αντι - Σκόκο Χοσέ Κάρλος, αλλά και για τις ενδεχόμενες πωλήσεις των Μάκο, Μανωλά και Γκέντσογλου.
Στο πλαίσιο εκδήλωσης των «Supporters στην Κέρκυρα, ο Αδαμίδης μίλησε για τον Χίλντεμπραντ, τον Κωνσταντόπουλο, τον Μίτσελ, τον αντι - Σκόκο Χοσέ Κάρλος, αλλά και για τις ενδεχόμενες πωλήσεις των Μάκο, Μανωλά και Γκέντσογλου. Για την περίπτωση του Χίλντεμπραντ είπε ο κύριος Αδαμίδης: «Προσπαθούμε για τον Χίλντεμπραντ και έχουμε πάρα πολλές ελπίδες να τον αποκτήσουμε, αφού το κασέ του δεν είναι πολύ μεγάλο», ενώ για το Δημήτρη Κωνσταντόπουλο τόνισε ότι «θα είναι μεγάλη επιτυχία αν τον πάρουμε, διότι είναι καλύτερος απ’ αυτόν που έφυγε».

Για την πιαθνότητα να πουληθούν οι Μάκος, Μανωλάς και Γκέντσογλου: «Δεν υπάρχει στα χέρια μας καμία πρόταση πώλησης για τους τρεις παίκτες, οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε κάτι. Αν τελικά έρθει, θα την εξετάσουμε και θα την μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ».

Σε ερώτηση για το αν ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Σκόκο, θα φέρει τον τίτλο της "μετεγγραφής αεροδρομίου" ξεκαθάρισε ότι:

«Ο αντικαταστάτης του Νάτσο υπογράφει την Τρίτη και είναι ο Χοσέ Κάρλος. Είναι μια προσωπική επιλογή του Χιμένεθ που πιστεύουμε πολύ».

Για τον Μίτσελ, που αγωνίστηκε 6 μήνες δανεικός στην ΑΕΚ, ο Αδαμίδης τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια για να συνεχίσει και φέτος ο παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα μιας και ο Χιμένεθ τον εκτιμά ιδιαίτερα.