ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πωλητήριο» στον Τέβες έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι

Δημοσίευση 5 Ιουλίου 2011, 21:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Πωλητήριο» στον Τέβες έβαλε η Μάντσεστερ Σίτι
Facebook Twitter Whatsapp
Το αίτημα του Κάρλος Τέβες προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για τη λύση του συμβολαίου του εξαιτείας προσωπικών προβλημάτων, όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν έχει σε καμία περίπτωση πανικοβάλλει τους ιδιοκτήτες των "πολιτών". Η διοίκηση είναι ξεκάθαρη και το μήνυμα που έστειλε στον Αργεντινό επίσης ξεκάθαρο: καμία απολύτως αλλαγή στο τριετές συμβόλαιο που του απομένει και του αποφέρει εβδομαδιαίως 250.000 λίρες, εκτός κι αν έρθει κάποια άκρως δελεαστική πρόταση από κάποιο σύλλογο. Πρόταση που οι σεΐχηδες ιδιοκτήτες της Σίτι κοστολογούν όχι κάτω από 50 εκ. λίρες.
Το αίτημα του Κάρλος Τέβες προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για τη λύση του συμβολαίου του εξαιτείας προσωπικών προβλημάτων, όπως ο ίδιος ανέφερε, δεν έχει σε καμία περίπτωση πανικοβάλλει τους ιδιοκτήτες των "πολιτών". Η διοίκηση είναι ξεκάθαρη και το μήνυμα που έστειλε στον Αργεντινό επίσης ξεκάθαρο: καμία απολύτως αλλαγή στο τριετές συμβόλαιο που του απομένει και του αποφέρει εβδομαδιαίως 250.000 λίρες, εκτός κι αν έρθει κάποια άκρως δελεαστική πρόταση από κάποιο σύλλογο. Πρόταση που οι σεΐχηδες ιδιοκτήτες της Σίτι κοστολογούν όχι κάτω από 50 εκ. λίρες. Οι "μπλε" έμειναν ατάραχοι, αλλά όχι εντελώς έκπληκτοι από την τελευταία εξέλιξη γύρω από το μέλλον του Τέβες. Αν και από το περιβάλλον του παίκτη κατέστη γνωστό ότι η διοίκηση φέρθηκε με μεγάλη κατανόηση στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός στράικερ, στη Σίτι εκτιμούν ότι η περίπτωση Τέβες είναι παρόμοια με αυτή του Φερνάντο Τόρες, οπότε κανείς από το διοικητικό συμβούλιο δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας με τον παίκτη (έχει συμβόλαιο άλλα 3 χρόνια) εάν δεν δοθούν τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα

Ο Τέβες σε τελευταία δήλωσή του κάνει γνωστό ότι η προσπάθεια επανασύνδεσης με την εν διαστάσει σύζυγό του Βανέσα και η πιο συχνή συναναστροφή με τις κόρες του, Κάτι και Φλορένσια, είναι οι λόγοι που τον ανάγκασαν να ζητήσει να φύγει από τη Σίτι. Πέρασε ένα μήνα στην Αργεντινή κοντά στην οικογένειά του, με την οποία επανασυνδέθηκε μετά από ένα διάστημα αποχωρισμού, ωστόσο, απέτυχε να πείσει τη σύζυγό του να ζήσουν όλοι μαζί στο Μάντσεστερ. Η πλευρά του ιδιόρρυθμου παίκτη επιμένει ότι το περιβάλλον που προσεγγίζει περισσότερο λάτιν στοιχεία είναι αυτό που προτιμάει η Βανέσα, η οποία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην Αγγλία και γι αυτό η Ιταλία θεωρείται ως ένας από τους πιθανούς προορισμούς για τη συνέχεια της καριέρας του Τέβες.

Η ουσία είναι ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας αγοραστής που θα μπορέσει να δαπανήσει περίπου 50 εκ. λίρες για να "ικανοποιηθεί" η Μάντσεστερ Σίτι κι από κει και πέρα να καταβάλλει στον παίκτη μισθό που θα φτάνει στο τέλος της εβδομάδας το ποσό των 250.000 λιρών. Στα δάκτυλα του ενός χεριού μετριούνται, πλέον, αυτοί οι σύλλογοι, αλλά και πάλι είναι πάρα πολλά τα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μπει στο 28ο έτος της ηλικίας του και με έναν χαρακτήρα που φημίζεται περισσότερο για τις επιλογές του στο συναίσθημα παρά στη λογική.