ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλαστή η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Τρίκαλα

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2011, 14:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Πλαστή η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Τρίκαλα
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες για την ΠΑΕ Τρίκαλα, αφού, λίγα 24ωρα μετά την οριστική λύση στο θέμα της αδειοδότησης ενόψει της νέας σεζόν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που μαρτυρά ότι η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της περιόδου 2010/11 δεν ήταν νόμιμη.
Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες για την ΠΑΕ Τρίκαλα, αφού, λίγα 24ωρα μετά την οριστική λύση στο θέμα της αδειοδότησης ενόψει της νέας σεζόν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που μαρτυρά ότι η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της περιόδου 2010/11 δεν ήταν νόμιμη. Η εγγυητική επιστολή που προσκόμισε η ΠΑΕ για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση ήταν πλαστή, όπως αναφέρεται σε έγγραφο της τράπεζας, και την οποία γνωστοποιεί σήμερα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΓΓΑ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων, με το θέμα πλέον να παίρνει τεράστιες διαστάσεις, αφού υπάρχει και το ποινικό μέρος της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το θέμα αναφέρει ότι «η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων, διότι σύμφωνα με την έρευνα του φακέλου της ΠΑΕ Τρικάλων προκύπτει, από έγγραφο της τράπεζας PROBANK Τρικάλων, ότι η εγγυητική επιστολή που προσκόμισε η ανωτέρω ΠΑΕ για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα 2010-2011 είναι, όπως αναφέρει η τράπεζα, καθ’ ολοκληρία πλαστή. Τα σχετικά έγγραφα διαβιβάστηκαν στην ΕΠΟ και στη Football League 2 για τις δικές τους ενέργειες».