ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Αζαξιό και επίσημα ο Οτσόα

Δημοσίευση 9 Ιουλίου 2011, 18:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στην Αζαξιό και επίσημα ο Οτσόα
Facebook Twitter Whatsapp
Τριετή συμφωνία με τον Γκιγιέρμο Οτσόα ανακοίνωσε σήμερα η Αζαξιό. Ο γαλλικός σύλλογος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Μεξικανό τερματοφύλακα εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά βρισκόταν σε αναμονή της απόφασης της μεξικανικής ομοσπονδίας σχετικά με την ανίχνευση της απαγορευμένης ουσίας κλεβουτερόλης που είχε βρεθεί στο αίμα πέντε παικτών της εθνικής Μεξικού.
Τριετή συμφωνία με τον Γκιγιέρμο Οτσόα ανακοίνωσε σήμερα η Αζαξιό. Ο γαλλικός σύλλογος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Μεξικανό τερματοφύλακα εδώ και κάποιες ημέρες, αλλά βρισκόταν σε αναμονή της απόφασης της μεξικανικής ομοσπονδίας σχετικά με την ανίχνευση της απαγορευμένης ουσίας κλεβουτερόλης που είχε βρεθεί στο αίμα πέντε παικτών της εθνικής Μεξικού. Η δειγματοληψία είχε γίνει κατά τη διάρκεια του Gold Cup. Τόσο ο Γκιγιέρμο Οτσόα όσο και οι άλλοι τέσσερις διεθνείς κρίθηκαν εν τέλει αθώοι, καθώς αποδείχτηκε πως η απαγορευμένη ουσία υπήρχε σε κρέας που είχαν καταναλώσει οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό πριν αποκτήσει τον Κοστάντσο. Ο Οτσόα αγωνιζόταν με την Αμέρικα από το 2004 έως και σήμερα και είναι η πρώτη φορά που βγαίνει εκτός Κεντρικής Αμερικής στην καριέρα του.