ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσαρτσαρής: Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2011, 10:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τσαρτσαρής: Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό
Facebook Twitter Whatsapp
Ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας τα προβλήματα που θα υπάρξουν με τα νέα οικονομικά δεδομένα.
Ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις του εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό γνωρίζοντας τα προβλήματα που θα υπάρξουν με τα νέα οικονομικά δεδομένα. Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ των πρασίνων μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη" τόνισε ότι θέλει να μείνει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και αυτό αποτελεί την βασική του προτεραιότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκάθαρα θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη η επιθυμία μου. Είμαστε μία οικογένεια. Φυσικά κι αντιλαμβάνομαι τη νέα τάξη πραγμάτων και τα νέα δεδομένα που αφορούν τα οικονομικά όλων μας. Όλοι αντιλαμβανόμασταν πως αργά ή γρήγορα η κρίση και όλα αυτά που συμβαίνουν θα άγγιζαν και το κομμάτι του αθλητισμού. Πρέπει να τα σκεφτούμε όλα και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ωριμότητα και σύνεση» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα παιδιά που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα. Είμαι τόσα χρόνια εδώ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι βασική μου προτεραιότητα η παραμονή μου εδώ. Το τι θα πράξει κάθε αθλητής είναι καθαρά προσωπική του βούληση. Εγώ θέλω να μείνω και δεν το κρύβω. Τα λεφτά είναι ακόμη διαφορετικά στην Ευρώπη, καθώς η κρίση έχει αγγίξει περισσότερο την Ελλάδα. Οπότε είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θα καθίσει στην Ελλάδα ή θα ψάξει ένα καλύτερο συμβόλαιο».

Τέλος, για την απόφασή του να απέχει από τις φετινές υποχρεώσεις της Εθνικής, ξεκαθάρισε πως δεν είναι οριστική η αποχώρησή του από την επίσημη αγαπημένη. «Είναι μία απόφαση που πάρθηκε σιγά-σιγά κι έπειτα από πολλή σκέψη. Είναι κάτι που συζητήθηκε μεταξύ εμού και του Ηλία Ζούρου. Το βέβαιο είναι πως δεν έχω πει οριστικό αντίο στην Εθνική ομάδα. Βλέπουμε του χρόνου τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν θα αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ για κάποιους προσωπικούς λόγους», τόνισε.Πηγή: woop.gr