ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τιμωρήθηκε λόγω αργοπορίας ο Γκερέιρο

Δημοσίευση 14 Ιουλίου 2011, 15:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τιμωρήθηκε λόγω αργοπορίας ο Γκερέιρο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Ρότζερ Γκερέιρο καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση και έκανε ατομικό  πρόγραμμα. Με αρκετές απουσίες έλαβε μέρος η δεύτερη προπόνηση της ΑΕΚ. Εκτός από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντιόπ να μην προπονείται αφού έχει εξασφαλίσει άδεια αφού γίνεται πατέρας.
Ο Ρότζερ Γκερέιρο καθυστέρησε να πάει στην προπόνηση και έκανε ατομικό  πρόγραμμα. Με αρκετές απουσίες έλαβε μέρος η δεύτερη προπόνηση της ΑΕΚ. Εκτός από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντιόπ να μην προπονείται αφού έχει εξασφαλίσει άδεια αφού γίνεται πατέρας. Επίσης, την Πέμπτη πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις το τελευταίο γκρουπ παικτών, το οποίο αποτελούσαν οι Καφές, Δέλλας, Λεονάρντο, Μάκος, Μπέλεκ και Αγκιρίμπα.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα του Ισπανού τεχνικού, ωστόσο αναμένεται να προπονηθούν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Μόνος του ο Γκερέιρο
Εν τω μεταξύ, μόνος του προπονήθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο. Και αυτό γιατί ο Βραζιλιανοπολωνός καθυστέρησε να φτάσει στα Σπάτα και ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε εντολή να προπονηθεί μόνος του στο γυμναστήριο. Πλέον, αναμένεται η απόφαση του Ισπανού τεχνικού εάν θα τιμωρήσει τον παίκτη.

Πηγή: www.gazzetta.gr