ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπόλονι: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος»

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 12:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μπόλονι: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος»
Facebook Twitter Whatsapp
Αυτούς που… πρόλαβαν να τον παρουσιάσουν δυσαρεστημένο είτε από μεταγραφές που δεν έγιναν, είτε από παίκτες που έφυγαν διέψευσε ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην Sportday. «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι δυσαρεστημένος», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος ξεκαθάρισε ότι σταρ δεν είναι αυτός αλλά ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι λέει για τις θέσεις των Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια.
Αυτούς που… πρόλαβαν να τον παρουσιάσουν δυσαρεστημένο είτε από μεταγραφές που δεν έγιναν, είτε από παίκτες που έφυγαν διέψευσε ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην Sportday. «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι δυσαρεστημένος», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος ξεκαθάρισε ότι σταρ δεν είναι αυτός αλλά ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι λέει για τις θέσεις των Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Λάζλο Μπόλονι στην SPORTDAY.

-Για ό,τι γράφηκε περί δυσαρέσκειας του όσον αφορά τη διοίκηση και τις μεταγραφές:
«Δουλεύουμε για να βρούμε τα κομμάτια του παζλ που λείπουν. Η διοίκηση ψάχνει. Πρέπει, όμως, να υπάρχουν και δυνατότητες… Σας λέω ότι δεν θα με βάλετε απέναντι στη διοίκηση. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι δυσαρεστημένος. Δεν είμαστε δύο πράγματα. Είμαστε ένα. Δεν είμαι χαρούμενος που ο Καρλάο πήγε κάπου, ούτε και αυτοί. Δεν κατηγορώ κανέναν. Είμαι σίγουρος ότι θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο και λύσεις στην ομάδα. Εγώ δεν είμαι ο σταρ του ΠΑΟΚ, δεν είμαι ο νούμερο ένα. Ο νούμερο ένα είναι ο ΠΑΟΚ. Οχι ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας, ο Γκαρσία ή ο Βιτόλο».

-Ο Σαλπιγγίδης είναι καλύτερο να παίξει δεξιά ή στην κορυφή της επίθεσης;
«Ο Σαλπιγγίδης δέχτηκε να γίνει θυσία και στην Εθνική ομάδα και στον ΠΑΟΚ και έτσι άλλαξε θέση. Ξέρω πολλούς -ειδικά σέντερ φορ- που δεν το δέχονται αυτό. Ναι μεν πάνε δεξιά ή αριστερά, αλλά μετά δεν δουλεύουν για να μου δείξουν ότι εκνευρίστηκαν. Αυτό δεν το κάνει ο Σαλπιγγίδης. Προσπαθεί να δουλέψει σκληρά και σήμερα παίζει δεξιά για να έχουμε ως ομάδα καλύτερη ισορροπία. Του λέω "μπράβο". Ξέρω ότι προτιμά να παίξει στην κορυφή. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να απευθυνθώ στον κόσμο και να του ζητήσω να στηρίξει και να αγαπήσει αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Γιατί ναι μεν αυτός έχει ισχυρή νοοτροπία, αλλά χρειάζεται και τη στήριξη του κόσμου. Υπολογίζω ότι οι φίλαθλοι θα με ακούσουν, γιατί θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Αθανασιάδη. Χρειάζονται βοήθεια και ο Τσουκαλάς και ο Μπαλάφας. Οι φίλαθλοι έχουν καρδιά, αλλά είναι και έξυπνοι. Ελπίζω να με καταλαβαίνουν».

-Ο Βιεϊρίνια θα αλλάξει θέση;
«Του είναι πιο εύκολο να παίξει εκεί, γιατί του αρέσει να παίζει πιο ελεύθερα. Η απόφαση να παίξει επιθετικός μέσος δεν είναι οριστική επιλογή. Εξαρτάται από την προσαρμογή του, αλλά εξαρτάται και από ποιους άλλους θα φέρουμε…».

-Γιατί δεν έρχονται αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας:
«Το σχέδιο ήταν να δουλέψουμε δυνατά τις πρώτες δύο εβδομάδες. Μετά θα έπρεπε να βάλουμε την τακτική. Τώρα είμαστε στο δεύτερο κομμάτι, που πρέπει όλα να γίνουν με μεγαλύτερη ένταση, ίσως σε συντομότερη διάρκεια. Γι' αυτό βάλαμε δύο ματς σε δύο μέρες. Και αυτό έγινε για να βάλουμε δύσκολα δεδομένα σε κάποιους παίκτες. Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών. Το μόνο πρόβλημα ήταν τα αποτελέσματα. Σε αυτόν τον τομέα η δουλειά δεν βρήκε ανταπόκριση. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν είτε γιατί χρησιμοποίησα δύο ομάδες, είτε λόγω κούρασης, είτε λόγω ποιότητας…».


Πηγή: www.sport-fm.gr