ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίωξη κατά Μάκη Ψωμιάδη - Κίνδυνος υποβιβασμού για την Καβάλα

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 14:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δίωξη κατά Μάκη Ψωμιάδη - Κίνδυνος υποβιβασμού για την Καβάλα
Facebook Twitter Whatsapp
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης, άσκησε ποινική δίωξη και κατά του Μάκη Ψωμιάδη συνδέοντας τον άμεσα με την Καβάλα.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης, άσκησε ποινική δίωξη και κατά του Μάκη Ψωμιάδη συνδέοντας τον άμεσα με την Καβάλα. Στις πρώτες του κλήσεις, ενώ υπήρχε το όνομα της μακεδονικής ομάδας, δεν είχε ασκηθεί δίωξη σε κάποιον παράγοντα της.

Ωστόσο ο κ. Αντωνακάκης βασίστηκε στην κατάθεση του Σταύρου Ψωμιάδη στον ανακριτή όπου και είχε ισχυριστεί ότι ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης των "Αργοναυτών".

 Έτσι για πρώτη φορά η αθλητική δικαιοσύνη συνδέει τον Μάκη Ψωμιάδη με την Καβάλα, και πλέον ο κίνδυνος υποβιβασμού του συλλόγου στην Football League είναι ορατός.

Αναλυτικά οι νέες διώξεις:

Σε συμπληρωματική πειθαρχική δίωξη για κατ΄ εξακολούθηση πράξεις δωροδοκίας και στοιχήματος κατά Α) Του Γεώργιου Τσακογιάννη, μεγαλομετόχου ΠΑΕ Ηλιούπολη, Β) Της ΠΑΕ Ηλιούπολη, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Επίσης, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη για  κατ΄εξακολούθηση πράξεις δωροδοκίας και στοιχήματος και για το πειθαρχικό αδίκημα της φαρμοκοδιέγερσης κατά Α) Του Χαράλαμπου Ψωμιάδη, κατ’ ουσίαν προέδρου Δ.Σ. και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Καβάλα Β) Της ΠΑΕ Καβάλα, νομίμως εκπροσωπούμενης.

Οι πειθαρχικές διώξεις που παραπέμφθηκαν προς συζήτηση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ (κατά του Αθανασίου Ανδρ. Ντότση, αδειοδοτημένου από την Ε.Π.Ο. διαμεσολαβητή μετεγγραφών ποδοσφαιριστών και κατά του Ιωάννη Παπαδόπουλου, πρώην υπαλλήλου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας) θα συζητηθούν την Πέμπτη 21/7/2011 και ώρα 15:30.

 

Πηγή: sport24