ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απών ξανά ο Ντιόπ

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 19:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απών ξανά ο Ντιόπ
Facebook Twitter Whatsapp
Με μοναδικό απόντα τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνεχίστηκαν το πρωί της Παρασκευής οι προπονήσεις της ΑΕΚ. Ο Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να μιλήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πιθανότατα να ζητήσει επιπλέον άδεια. Ο παίκτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της συζύγου του και θέλει να βρίσκεται κοντά της.
Με μοναδικό απόντα τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνεχίστηκαν το πρωί της Παρασκευής οι προπονήσεις της ΑΕΚ. Ο Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να μιλήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πιθανότατα να ζητήσει επιπλέον άδεια. Ο παίκτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της συζύγου του και θέλει να βρίσκεται κοντά της. Από την «Ένωση» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα άλλης φύσεως. Μένει να φανεί αν θα χορηγηθεί επιπλέον άδεια στον Ντιόπ για να ενσωματωθεί με καθυστέρηση στην προετοιμασία της ομάδας στη Σλοβενία (η αποστολή αναχωρεί το Σάββατο). Ο Αφρικανός είναι άριστος επαγγελματίας και δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο διάστημα της παρουσίας του στην ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ τον θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα της νέας περιόδου.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν και το απόγευμα (19:30), ενώ το Σάββατο θα συγκεντρωθούν για την αναχώρηση για την προετοιμασία στη Σλοβενία.

πηγή: Sport-fm.gr