ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Τσέλσι ο Κουρτουά

Δημοσίευση 16 Ιουλίου 2011, 18:38 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στην Τσέλσι ο Κουρτουά
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στην Γκενκ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε», όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Βελγίου, ενώ η μεταγραφή του κόστισε περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ.
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στην Γκενκ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε», όπως ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Βελγίου, ενώ η μεταγραφή του κόστισε περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ. «Δεχθήκαμε μία καταπληκτική προσφορά, που δεν μας άφησε περιθώρια επιλογής. Ωστόσο η αποχώρηση του Τιμπό, μας αφήνει ένα αίσθημα λύπης, αφού θα θέλαμε να μείνει λίγο ακόμα στην ομάδα μας», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο γενικός διευθυντής της Γκενκ, Ντιρκ Ντεγκρέν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο βελγικός Τύπος συνέκρινε τον 19χρονο Κουρτουά με τον Εντβιν Φαν Ντερ Σάαρ, τόσο εξ΄αιτίας των σωματικών του προσόντων, όσο και των αγωνιστικών του ικανοτήτων.