ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στο προσκήνιο ο Ζήσης

Δημοσίευση 18 Ιουλίου 2011, 12:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ξανά στο προσκήνιο ο Ζήσης
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο των οικονομικών δεδομένων της η ΚΑΕ θα κάνει και τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει το ίδιο δυνατή.
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την στελέχωση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στο πλαίσιο των οικονομικών δεδομένων της η ΚΑΕ θα κάνει και τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει το ίδιο δυνατή. Μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζουν ξανά οι Πειραιώτες είναι αυτή του Νίκου Ζήση, ο οποίος επέστρεψε στο προσκήνιο, καθώς η παραμονή του στη Σιένα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρεθεί και πάλι με το καλό του φιλαράκι, Βασίλη Σπανούλη.

Βέβαια, περισσότερο λογίζεται ως πλέι μέικερ και μαζί με τον Κώστα Σλούκα και έναν ξένο παίκτη αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα στα γκαρντ του Ολυμπιακού. Όχι, δεν έχει κλείσει ή κάτι τέτοιο, απλά ας μην ξεγράφουμε το όνομά του, διότι παίζει και πάλι δυνατά για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να ανακοινωθούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Μιχάλη Πελεκάνου και του Γιώργου Πρίντεζη. Οι δύο παίκτες έχουν πει το ναι στις προτάσεις που τους έχουν γίνει, με αποτέλεσμα να.. κρατούν στα χέρια τις φανέλες τους για τη νέα χρονιά.


Πηγή: www.thrylos.gr